Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, která skvěle hydratuje pleť a slouží jako výplňový materiál. Výplně na bázi kyseliny hyaluronové aplikujeme za účelem

  • vyhlazení vrásek v oblasti čela a očníhonokolí,
  • vyhlazení nosoretních rýh,
  • zlepšení kontur a zvětšení objemu rtů,
  • omlazení hřbetů rukou,
  • zvětšení ustupující brady,
  • zjemnění vpadlých jizev.

V České republice je registrováno a distribuováno mnoho značek výplní na bázi kyseliny hyaluronové. Na klinice používáme kvalitní a bezpečné materiály, ověřené klinickými studiemi a mnoha lety praxe.

Od každé značky máme k dispozici několik přípravků, které se liší obsahem kyseliny hyaluronové, velikostí jejích molekul a mírou zasíťování. Správnou volbu konkrétního přípravku zaručuje detailní znalost těchto produktů, praktické zkušenosti a vzdělání lékaře. Nejvhodnější přípravek volíme také podle specifik ošetřované lokality, typu pleti, hloubky vrásek a představ klienta o výsledném efektu. Nejčastěji aplikujeme výplně značek Juvéderm, Restylane, Teosyal, Stylage nebo Viscoderm.

Juvéderm

Juvéderm je značka původem z USA. Výplně Juvéderm mají vedle CE také FDA certifikaci. Výplně této značky jsou velmi kvalitní. Juvederm nabízí široké portfolio přípravků pro ošetření v různých vrstvách kůže. Výsledek vydrží 6 až 18 měsíců. Závisí to na použitém přípravku a také na lokalitě aplikace.

Restylane

Také Restylane je značka původem z USA a její preparáty mají vedle CE i FDA certifikaci. Přípravky této značky používáme k vyplnění hlubších vrásek, zvětšení rtů, pozvednutí kontur a zvýraznění objemu obličeje. Restylane nabízí široké portfolio přípravků pro ošetření v různých vrstvách kůže. Výsledek vydrží 6 až 18 měsíců. Závisí to na použitém přípravku a také na lokalitě aplikace.

TEOSYAL

Dále používáme preparáty švýcarské značky Teosyal. Preparáty mají vedle CE i FDA certifikaci. Aplikujeme je v oblasti obličeje, krku, dekoltu a hřbetů rukou. Výplně Teosyal jsou vysoce biokompatibilní. Některé přípravky této značky mají schopnost vstřebávat se pomaleji.

Mezi nové produkty značky patří Teosyal RHA, to jsou výplně určené speciálně do oblastí s výraznou mimikou jako je, oblast kolem očí, kolem úst, rty, tváře a čelo.

VISCODERM

Italské dermální výplně Viscoderm mají CE certifikaci, jsou vyráběny z chemicky nemodifikované kyseliny hyaluronové, jejíž molekulová hmotnost je srovnatelná s molekulovou hmotností v těle se běžně vyskytující kyseliny hyaluronové. Viscoderm 0,8 je velmi jemný materiál vhodný k ošetření citlivých oblastí.

STYLAGE

Řadu produktů na bázi kyseliny hyaluronové francouzské značky STYLAGE používáme na všechny typy vrásek v oblasti obličeje. Vyplňující a vyhlazující efekt ošetření je okamžitý a trvá zhruba jeden rok. K přirozenému zvětšení objemu rtů a vyhlazení jemných vrásek v jejich okolí je určen přípravek STYLAGE Special Lips.

 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.