Přírodních olejů existuje nespočet. Přinášíme vám seznam těch, které nejlépe pomohou v boji proti vypadávání vlasů a navíc podpoří jejich růst. 

 

Ricinový

Ricinový olej je hotová růstová bomba pro vlasové kořínky! Toužíte po delší kštici? Masírujte vlasovou pokožku ricinovým olejem, přikryjte na hodinu ručníkem a nechte působit. Poté vlasy našamponujte, abyste se zbavili mastnoty. Opakujte v pravidelných intervalech, ideálně jednou týdně. Mimochodem, ricinový olej povzbudí krom růstu vlasů i růst řas!

 

pexels-photo-433626.jpeg

Arganový

Známý jako marocký zázrak. Jedná se o olej plný vitamínů, který se čím dál častěji přidává i do profesionální vlasové kosmetiky. Arganový olej aplikujte do konců, ale i délek vlasů. Krom podpory růstu vlasů zkrotí krepaté vlasy, napojí suché konečky a dodá lesk poškozeným pramenům. Božsky zklidní a vyživí i pokožku těla a pleť obličeje.

 

Jojobový

Jedná se o nejkvalitnější a nejvšestrannější olej, po kterém vlasy porostou jedna radost. Věděli jste, že obsahuje přírodní UV filtr? Uhladí a vyživí vlasy a skvěle pečuje o pleť obličeje. Svým složením se totiž velmi podobá přirozenému lidskému kožnímu mazu.

 

Kokosový olej

Olej, který v poslední době zažívá boom. Musíme mu ale přiznat opravdu zázračné účinky. Podpoří růst vlasů a nahradí třeba i kondicionér. Trápí vás vypadávání vlasů? Pořiďte si kokosový olej a vmasírujte jej pravidelně do pokožky hlavy.

 

olive-oil-salad-dressing-cooking-olive.jpg

Panenský olivový olej

Nejúčinnější olej v boji proti vypadávání vlasů a zároveň jeden z nejoblíbenějších a nejčastěji používaných olejů v kosmetice vůbec. Za olivový olej vám poděkují nejen vlasy, ale i tělo. A to ať už ho použijete zevnitř, nebo ho namažete zvenčí.

Pokud by byla příroda na vypadávání vlasů krátká, obraťte se na naši vlasovou ordinaci Esthé laser clinic a svěřte se do rukou odborníků. Těšíme se na vás!

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.