Už dlouho vás láká vyzkoušení nějaké metody omlazení pleti, ale nemůžete se rozhodnout? Máme pro vás přehled 5 základních procedur, které vám dodají mladistvější vzhled. Každá má svá specifika a různě dlouhý účinek, vyberte si tu, která vám nejvíce vyhovuje.

Botox aneb klasika, která nezklame

Začneme klasikou. Botox se aplikuje injekčně a jeho úkolem je přerušit přenos nervového vzruchu na sval. Když se sval přestane hýbat, nebude se kůže nad ním krčit, tím pádem nebude tvořit vrásky. Je ideální na vrásky mezi obočím, na čele a kolem očí. A cena? Ta se pohybuje od 2 000 korun a efekt vydrží až 9 měsíců.

Mezoterapie, navíc i s hydratací

Mezoterapie je skvělá v tom, že nejen omlazuje, ale také hloubkově hydratuje. Jedná se totiž o injekční aplikaci kyseliny hyaluronové a vitamínů. Tato kombinace nám zaručí vypnutější a vyhlazenější pleť, která je navíc i hydratovaná. Má skvělé účinky zejména na pokožce obličeje, ale i rukou nebo krku. Pro ten nejlepší efekt je ideální ji aplikovat jednou za rok v 2–3měsíčních intervalech, kdy je druhá aplikace po měsíci a třetí zhruba po třech. Vyjde vás 6 000 korun za 1 ml.

Rejuvenace laserem, značka neinvazivně

Rejuvenace neboli omlazení laserem patří mezi méně invazivní zákroky. Pokud si tedy nechcete nechat píchat do obličeje injekce, zvolte rejuvenaci. Laserový paprsek prohřeje spodní vrstvy pokožky, tím se obnoví kolagenní vaziva. Obvykle se provádí 4 opakování, cena jednoho je za 3 900, ovšem efekt je dlouhodobý.

Plazmaterapie – když krev pomáhá

Plazmaterapie aneb omlazení vlastní krví. Že to zní skoro jako sci-fi? Nebojte, nejde o nic složitého. Velkou výhodou tohoto zákroku je, že tělo nevstřebává žádnou cizí látku, tudíž riziko alergické reakce je skutečně minimální. Nejprve vám odebereme krev, kterou poté smícháme s unikátním plazma gelem. Vzniklou směs pak opět aplikujeme k vám do pokožky. Výsledkem je vypnutá a mladistvá pleť po dobu minimálně jednoho roku, zákrok stojí 7 400 korun.

Lifting mezonitěmi – anebo nitě nejsou jen pro švadleny

Možná se divíte, proč byste si do sebe měli nechat zašívat nitě. Zde se ale jedná o speciální lékařské nitě, které se do půl roku vstřebají a vytvoří kolem sebe kolagenovou kostru, která pleť zpevní. Lifting je ideální na omlazení pokožky obličeje, ale i paží, břicha nebo stehen. Vyjde vás na 8 000 korun a z účinku se můžete těšit zhruba rok a půl.

Kterou metodu si pro omlazení zvolíte vy? Stále nevíte? Objednejte se k nám na konzultaci a my vám poradíme.