U nás v Esthé provádíme 3 hlavní zákroky proti vypadávání vlasů – biostimulace laserem, mezoterapie a plazmaterapie. Před každým zákrokem vás nejprve čeká vstupní vyšetření s jedním z našich lékařů a ten poté zvolí tu ideální metodu pro vás.                            

Jak je to z vypadáváním vlasů?

80 % jak mužů, tak žen má problémy s vypadáváním vlasů nebo s vlasovou pokožkou. Takže nebojte, nejste v tom sami. Důležité je ale vědět, že co se týče vlasů, střídají se aktivní a klidové fáze růstu a obvykle za den ztratíme 80–120 vlasů. Primárně vlasy začínají řídnout věkem, jsou ale případy, kdy řídnutí začne dříve, a to v důsledku hormonů, stresu nebo životosprávy. U nás v Esthé vám po vstupní kontrole vybereme jednu ze 3 metod.

Biostimulační laser zregeneruje buňky

Jednou z možností je biostimulační laser, jehož světlo zvýší prostupnost buněčných membrán. Díky tomu se buňky lépe vyživují a regenerují. Tím se podpoří růst vlasů. Nemusíte mít strach, ošetření je bezbolestné.

Mezoterapie dodá živiny

Při mezoterapii se aplikují výživné látky do vlasové pokožky. Roztok se skládá především z vitamínů, esenciálních aminokyselin a stopových prvků. Pod kůži se aplikuje tenoučkou jehlou, většinou je potřeba několika opakování. Ihned po zákroku se ale můžete vrátit k běžným činnostem.

Plazmaterapie stimuluje růst vlasů

Plazmaterapie je poměrně zvláštní zákrok. Využívá se zde totiž pacientova vlastní krev. Krev odebereme, přidáme do ní speciální gel a směs odstředíme centrifugou. Nakonec čistou plazmu aplikujeme do podkoží. Opět se nemusíte bát, ošetření je také bezbolestné.

Pokud vás trápí alopecie, svěřte se do rukou odborníků, pomůžeme vám.