Infekce může být zrádná

Největším strašákem je zřejmě infekce. Tu mohou způsobit různé faktory. Jedním z nich je, zda tatér dodržuje všechna hygienická pravidla a normy. Ze špatně očištěného tetovacího nástroje můžete získat infekci a následně doknce i žloutenku. Je dobré si tetovací salon jít prohlédnout ještě před zákrokem a zjistit, jestli je vše tak, jak by mělo být. Infekci lze předejít i tím, že o své tetování budete po zákroku správně pečovat.

Mějte v záloze laser

Odstranění tetování již není takovou překážkou, jak tomu bylo dříve. I přestože jste o svém tetování stoprocentně přesvědčeni, výsledek nemusí být perfektní. Je třeba myslet na zadní vrátka a dostatečně se informovat o odstranění tetování. S Alexandritovým laserem , který máme v Esthé, to nemusí být problém.

Alergie na pigment

Alergie na tetovací pigment je poměrně ojedinělá, ale i tak se může vyskytnou a způsobit mnoho nepříjemností. Pokud o sobě víte, že máte citlivější kůži, která reaguje o něco hůře na cizí látky, určitě se poraďte s tatérem.

Až se půjdete tetovat, mějte tohle všechno na paměti. Tetování může vaše tělo krásně ozdobit, ale také mu může i uškodit.