Zakládáte si na mladistvém vzhledu a rády byste jej dotáhly k dokonalosti? Za lehce či více odhalený dekolt se dámy nemusí stydět ani v pokročilejším věku. Avšak za předpokladu, že o pokožku hrudníku náležitě pečují. Starejte se o pokožku celého těla, dekoltu nevyjímaje, a konečně ukažte, na co jste pyšné!

Jsme zvyklí chránit si pleť, pečovat o ruce a u vody se mazat opalovacími krémy. Málokdo si ale uvědomí, že odhalené části těla je potřeba vyživovat a chránit i pro každodenní cestu do práce nebo na nákupy. No, ruku na srdce, kolik z nás si dekolt pravidelně maže vhodnými krémy s UV ochranou?

Vlivem vnějších podmínek, ale i díky procesu přirozeného stárnutí pokožky, dochází k poklesu výživy a elasticity naší kůže. Jedná se o běžnou odezvu pleti na „odsloužené“ roky a zacházení s ní. Proces stárnutí, tvorby pigmentací a povadání kůže můžeme účinně zpomalit a redukovat moderními kosmetickými zákroky. Jedním z nejúčinnějších je v tomto směru hloubková hydratace – mezoterapie.

Co je to mezoterapie?

Mezoterapie je zákrok moderní estetické medicíny. Provádějí ho specializovaná pracoviště a dostane se vám ho i na naší laserové klinice. Konkrétně jsou při mezoterapii do povrchových vrstev pokožky aplikovány účinné látky, které podpoří tvorbu kolagenu, elastinu a obnovu buněk. To vše samozřejmě probíhá po aplikaci anestetického krému, což dělá zákrok velmi komfortním. Výsledkem je hloubkově hydratovaná, jemná, vyhlazená a napnutá pleť. Touto metodou si můžete nechat ošetřit pokožku obličeje, krk, dekolt nebo ruce. Pro ideální efekt je vhodná série 2-3 ošetření v měsíčních intervalech. Pro udržení účinku již postačí aplikace jednou ročně.