Celulitida, někdy také nazývána pomerančová kůže, trápí až 90 % žen (včetně těch štíhlých). Dobrou zprávou je, že se proti ní dá bojovat. Léčba celulitidy je sice tak trochu běh (nebo boj?) na dlouhou trať, ale ve spolupráci s odborníky v Esthé to jistě dokážete.

Proč a jak vzniká?

Vznik celulitidy je ovlivněn hned několika faktory. Může se jednat o dědičné předpoklady, ale svůj podíl na tom mají také hormonální změny. Celulitida se tvoří tak, že tukové buňky zvětší svůj objem a poté se vytlačí směrem vzhůru těsně pod povrch kůže, tím vzniká právě vzhled nepěkných hrbolků a ďolíčků. A právě v těchto místech je omezen také průtok krve a lymfy.

Jak celulitidu léčíme v Esthé?

Pro ideální účinek je dobré kombinovat více léčebných metod, spolu s tím je také potřeba dlouhodobě dodržovat zdravou a kvalitní životosprávu.

  • Neinvazivní metodou je ULATRCONTOUR. Při ní se ultrazvukově ničí kožní tuk v rizikových partiích (hýždě, stehna) a následuje ultrazvuková stimulace lymfatické drenáže.
     
  • Druhou metodou je LYMFOVEN. Zde postupně dochází k tlakové masáži dolních končetin, tím se podporuje žilní a lymfatický oběh.

 

Zatočte s celulitidou jednou pro vždy!

Nyní ke každému zakoupenému ošetření Lymfovenem získáte druhé zdarma.