Objednejte se na vstupní vyšetření a naši lékaři poté zvolí tu správnou metodu ošetření vlasové pokožky přesně pro vás. Jedním z nich je třeba vlasová mezoterapie, která dokáže obnovit vlasy po jejich vypadání ať už z jakéhokoliv důvodu.

Proč vlasy padají?

Ke ztrátě vlasů může dojít hned z několika důvodů. Některé můžeme předem ovlivnit, jiné nikoliv. Za den ztratíme průměrně 80–120 vlasů, je to naprosto normální, při větším množství byste se ale měli mít na pozoru. Nejčastější příčinou jsou hormony – padající vlasy nám naznačují jakousi hormonální nerovnováhu, svou roli ale určitě hraje i genetika nebo životospráva a výjimkou není ani stres.

Zázrak jménem mezoterapie

Pojem mezoterapie jistě znáte ve spojení s hydratací a omlazením pokožky obličeje nebo třeba dekoltu. Směs vitamínů, aminokyselin a stopových prvků se dá ale krásně využít i na obnovu vlasových folikul po ztrátě vlasů, abyste se opět mohli těšit z hustých a krásných vlasů. Nebojte, zákrok je téměř bezbolestný a v běžném životě vás rozhodně neomezí.

Jak to tedy probíhá?

Nejprve vám pokožku hlavy umyjeme a připravíme ji na aplikaci. Účinná látka se poté velmi tenkou jehličkou vpraví do kůže. Aby byl efekt ideální a vy jste si mohli užívat bujné kštice, je potřeba provést sérii několika ošetření. Ihned po zákroku může být pokožka mírně zarudlá, ale to do 24 hodin zmizí.

Vyzkoušejte vlasovou mezoterapii a zachovejte si krásné zdravé vlasy.