Laser patří k té invazivnější metodě odstranění akné, ale o to více je účinný. Když už vás nedokonalosti pleti trápí delší dobu a nic jiného nezabírá, laserový paprsek v rukou odborníků stav vaší pleti radikálně zlepší. Chemický peeling pak už jen účinek zesílí a následné ošetření frakčním laserem pleť vyhladí.

Krok 1 – laser Smoothbeam

Laserové světlo působí na mazové žlázy. Omezí jejich činnost, a tím se přestanou zaněcovat a způsobovat akné. Pleť se nejdříve prohřeje do hloubky a následně prudce zmrazí, žlázy tak dostanou šok a přestanou produkovat nadměrné množství mazu. Výsledek je viditelný po prvním ošetření, pro perfektní pleť ovšem doporučujeme aspoň 2–3 ošetření. Co se týče bolesti, nemusíte mít strach, před zákrokem vám naneseme znecitlivující krém.

Krok 2 – chemický peeling

Aby byl výsledek ještě lepší a akné vás přestalo trápit skutečně natrvalo, vyzkoušejte kombinaci laserové metody s chemickým peelingem. Díky AHA kyselinám se pokožka rozvolní a postupně se začne obnovovat, což urychlí celý proces odstranění akné a pleť bude vyhlazená a projasněná.

Krok 3 – frakční laser

Třešničkou na dortu ve vašem boji proti akné bude odstranění jizev. Díky frakčnímu laseru bude vaše pleť vypadat tak, jako byste žádné akné nikdy neměli. Laser totiž podpoří tvorbu kolagenu, tedy vaziva zodpovědného za pružnost a pevnost pokožky, pleť se postupně vypne a celkový efekt se projeví do 3 měsíců.

Odstranění akné je sice běh na delší trať, ale první výsledky uvidíte ihned a konečný výsledek bude trvalý. Svěřte se do rukou odborníků a zbavte se akné natrvalo!