Akné trápí i dospělé a není výjimkou ani u mužů. Přípravky z drogerie těžko zaberou, stěžejní je konzultace s lékařem, který vám poradí co a jak. A pokud vám nepomáhají už ani přípravky od lékaře, máme pro vás řešení v podobě laseru Smoothbeam.

Laser omezí činnost mazových žláz

Akné vzniká důsledkem zvýšené činnosti mazových žláz, produkují více mazu, tím se zanítí a vzniká akné. Právě laser Smoothbeam dokáže činnost žláz radikálně omezit. Nejprve pleť do hloubky prohřeje a následně ji zmrazí. Lze takto léčit akné na obličeji, krku, dekoltu nebo na zádech.

Výsledek uvidíte ihned

Obrovskou výhodou je, že výsledky jsou vidět hned po prvním ošetření. Co víc, laser celkově zlepšuje stav mastné a hrubší pleti, protože stimuluje tvorbu vazivových vláken. I jizvy po akné se pak hojí daleko rychleji.

Co dělat před a po zákroku

Před ošetřením vám naneseme anestetický krém, takže zákrok bude pohodlný a bezbolestný. Samotný zákrok pak trvá maximálně 20 minut, kůže je po něm lehce zarudlá, ale to zmizí cca do dvou dnů. Po zákroku je nutné se několik dní chránit před slunečním zářením, aby nedošlo ke zbytečnému podráždění.

Chemický peeling zvýší účinek

Na konečné vyhlazení pleti a zbavení se jizev po akné je ideální chemický peeling. AHA kyseliny v něm obsažené rozvolní pokožku a ta se začne obnovovat. Mastná pleť se vyhladí, vyčistí a projasní.

Ukončete svůj boj proti akné jednou provždy a vyzkoušejte laser.