Chlupatými zády nebo zarostlým hrudníkem v dnešní době moc žen neoslníte. Také se vám ale nechce si každý týden hrudník holit nebo docházet ke kosmetičce na voskovou depilaci. A právě proto je pro vás laserová epilace tím správným řešením, je totiž trvalá.

Není se za co stydět

Laserovou epilaci možná podstoupilo už více mužů ve vašem okolí, jen to možná nevíte, protože se o tom nemluví. Není se však za co stydět. Konkrétně v létě by vás mělo hřát spíše sluníčko, ne chlupy a pro většinu žen jsou holá záda rozhodně přitažlivější než "svetr".

Jak zákrok probíhá?

Náš lékař s vámi nejprve celý zákrok prokonzultuje, samotný zákrok pak trvá kolem jedné hodiny. Laser cílí na tmavý pigment melanin, který je uložený ve váčku chloupku. Teplo se díky pigmentu dostane až ke kořínku a zničí ho. Ne všechny chloupky však rostou najednou, proto musíme zákrok opakovat.

Chloupky umíme odstranit kdekoliv na těle. Konkrétně u mužů je nejžádanějším zákrokem epilace zad a hrudníku. Laserová epilace se však může hodit i profesionálním cyklistům, kteří tak chtějí předejít silničnímu lišeji na nohou.

Nenechte si komplikovat život přebytečným ochlupením a vyzkoušejte laserovou epilaci. Pokud máte další specifické dotazy, napište nám, rádi vám poradíme.