Patříte mezi milovníky tepla, kterým kazí v létě život starosti s pocením?

 

Pak jste tu správně. Propocených šatů, rukou i jiných částí těla se lze totiž zbavit natrvalo. Nadměrné pocení, někdy také hyperhidróza, se dá u nás v Esthé laser clinic léčit velmi snadno. Klíčové slovo je BOTULOTOXIN.

Domnívali jste se, že tato látka slouží jen pro vypořádání se s vráskami? Nejste sami. O schopnosti botulotoxinu v souvislosti s pocením se ví stále málo.

Jak botulotoxin funguje?

Proti pocení účinkuje tím, že zablokuje aktivitu potních žláz v dané oblasti. Pot se tak rozloží do větších ploch těla, kde vás už tolik neobtěžuje.

Nejčastěji aplikujeme do těchto oblastí:

  • čelo
  • podpaží
  • oblast dekoltu
  • dlaně
  • chodidla
  • další místa dle potřeby

 

Účinek garantujeme po celé léto

Jedna aplikace účinkuje po dobu 7-12 měsíců. Poté je vhodné zákrok zopakovat. Během horkých měsíců jsou tedy doslova „v suchu“.

Aplikace je velmi jednoduchá a prakticky bezbolestná. Trvá zhruba 15 minut. Několika vpichy aplikujeme miniaturní jehličkou botulotoxin do požadované oblasti. V případě, že jste na bolest citliví, lze použít znecitlivující krém. Úlevy od pocení se dočkáte obvykle 2-10 dní po zákroku.

Video vám celou představu dokreslí nejlépe:

 

 

Aplikace botulotoxinu proti pocení je na naší klinice velmi častým a oblíbeným zákrokem. Komfort v období letních teplot je opravdu nedocenitelný i v případě, že netrpíte hyperhidrózou, ale rádi byste se cítili pohodlně a neomezovali se kupříkladu v rámci šatníku. „Propocené koláče“ v podpaží se stanou minulostí.

Obraťte se na nás v případě jakýchkoli dotazů, či přímo s rezervací termínu.

Vaše Esthé laser clinic