Plnější rty již nejsou pouze nedostižným hollywoodským ideálem. V Esthé dokážeme nejen zvětšit jejich objem, ale upravíme i kontury vašich rtů nebo vám pozvedneme povislé koutky, tak aby vaše rty dostaly vysněný tvar.

 

Princip kyseliny hyaluronové

Za vše může kyselina hyaluronová. Jedná se o látku, která se přirozeně vyskytuje i v lidském těle, konkrétně v prostoru mezi buňkami. Tato látka pleť hydratuje a je zodpovědná za udržení pružnosti a elasticity kůže. S přibývajícím věkem ubývá, a tak je potřeba ji na některá místa dodat injekčně.

Přirozený výsledek

Pokud se vám při pojmu modelace nebo zvětšení rtů vybaví nepěkné obrázky hereček zejména z bulvárních plátků, u kterých rty nabyly na objemu tak, že vypadaly jako po bodnutí včelou, nemusíte se bát. V Esthé veškeré zákroky provádějí lékaři s mnohaletou praxí, výsledek tak bude vypadat přirozeně.

Jak zákrok vypadá?

Vpich provádíme tenkou jehličkou, vše v lokální anestezii, takže bolesti se rozhodně bát nemusíte. Efekt je okamžitý, ovšem pár dní po zákroku je potřeba se vyhýbat slunečnímu záření, sauně, soláriu a také silnému mrazu. Trvanlivost není permanentní, efekt se vytratí zhruba po půl roce, někdy až po roce, jedná se o individuální záležitost. Ovšem zákrok se po vyprchání může zopakovat znovu.

 

Dosáhněte božských rtů v Esthé. Modelace rtů nikdy nebyla snažší.