Existuje spousta metod omlazení pleti. Velkou část z nich provádíme i u nás na klinice – aplikace botoxu nebo laserové omlazení nejsou problém. Ale specializujeme se i na méně tradiční zákroky. Jedním z nich je plazmaterapie, tedy omlazení vlastní krví. Druhý zákrok je lifting mezonitěmi.

Plazmaterapie

Při plamzaterapii tělo nevstřebává žádné cizí látky, protože vám aplikujeme vaši vlastní krevní plazmu. Jak to vypadá?

Nejprve vám odebereme krev, poté vaši plazmu zpracujeme unikátní technologií, abychom z ní získali co nejvíce aktivních krevních destiček. Tím vznikne roztok krve s ideálním poměrem destiček. Krev vám poté opět aplikujeme do podkoží tenkými jehličkami.

Plazmaterapie je skvělá například na na omlazení pleti, sjednocení tónu pleti nebo zlepšení jizev po akné.

 

 

Lifting mezonitěmi

Při liftingu mezonitěmi vám pod kůži aplikujeme nitě, které tak vytvoří podporu pro tkáně. Efekt je viditelný ihned a vydrží až dva roky.

Nitě se dají aplikovat na obličej, stehna, břicho nebo paže. Pod kůži vám aplikujeme speciální lékařské nitě, které se do jednoho roku vstřebají. Mezitím ale vytvoří „kostru“ z kolagenu, která bude fungovat jako podpora kůže. Pleť se tak zpevní a vypne.

Mezonitě dokáží vyhladit jemné vrásky a zredukovat hlubší vrásky. Celkově také zlepšují elasticitu pokožky.

 

 

Jakou metodu si mám vybrat?

Ani jeden ze zákroků není bolestivý. Oblast zákroku vám totiž lokálně znecitlivíme, takže bolest neucítíte.

Ideální ovšem bude způsob omlazení konzultovat s našimi lékaři. Objednejte se na vstupní vyšetření, kde s vámi jeden z našich lékařů projde vaši anamnézu a doporučí vám zákrok přesně na míru, aby byl výsledný efekt co nejúčinnější ale nejpřirozenější.

Vyzkoušejte jednu z netradičních metod omlazení pleti u nás na klinice. Objednat se můžete zde.