Naše klientka Alžběta se s námi podělila o její zkušenost s rejuvenací. Rejuvenace je omlazení obličeje speciálním laserem Candela. Alžbětě je 63 let a na podobném zákroku nikdy nebyla, zeptali jsme se jí tedy, jak na ní působila návštěva u nás na klinice.

Povězte nám, jak probíhala vstupní prohlídka?

Nikdy jsem na žádném korektivním zákroku nebyla, takže jsem měla trochu obavy z toho, co se mnou na klinice budou dělat, jestli to nebude bolet a jak budu vypadat po ošetření.

Jako nová klientka jsem nejprve vyplnila kraťoučký dotazník. Po chvíli si pro mě do čekárny přišel pan primář Zloský.

Během konzultace s panem primářem jsme se domluvili na 4 ošetřeních laserem V-Beam Candela, který celkově omladí pleť. Také jsme si řekli, že mezi každým ošetřením bude zhruba měsíc pauza. Na závěr dostanu trošku botulotoxinu na vyhlazení vrásek mezi obočím a kolem očí. Pan primář byl příjemný a galantní, vysvětlil mi, jaká ošetření mě čekají a jaký můžu očekávat výsledek.

Jak probíhalo ošetření laserem V-Beam Candela? Jaký jste měla pocit po zákroku?

Před ošetřením jsem ani nepotřebovala znecitlivující krém. Laser totiž zároveň s vysíláním laserového paprsku kůži také chladí. Trošku to štípalo, nejnepříjemnější byla oblast kolem nosu a pod očima, ale dalo se to vydržet.

Po ošetření jsem měla obličej lehounce oteklý a začervenalý, ale promazala jsem si ho B-panthenolem. A dcera ale říkala, že na mně není nic poznat.

Pár hodin po ošetření obličej lehounce pálil, ale méně než třeba po mírném spálení na slunci.

Nyní budu 4 týdny čekat na výsledek a na další ošetření laserem, jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

Nyní máte zákrok za sebou, jak jste spokojená s výsledky ošetření laserem V-Beam?

Zdá se mi, že už po prvním ošetření se mi zjemnily vrásky nad kořenem nosu i některé další hlubší vrásky. Po každém zákroku mě lehounce pálila pleť, zarudlá ale nebyla ani jednou. Nyní, po čtvrtém ošetření, je pleť hladší a vypnutější. Ještě mě čeká aplikace botulotoxinu nebo kyseliny hyaluronové, to pan primář Zloský rozhodne až při mé poslední návštěvě.

Paní Alžběta byla se zákrokem spokojená a určitě se na nás prý ráda znovu obrátí. Objednejte se k nám také na vstupní vyšetření a společně s lékařem vám naplánujeme zákrok na míru.