Švýcarský výrobek TEOSYAL je kompletní řada produktů pro vyplňování vrásek na bázi 100 % kyseliny hyaluronové. Řada TEOSYAL zahrnuje různé preparáty, které jsou schopny obnovit kontury obličeje, zvýraznit a zvětšit rty a vyplnit propadliny v kůži. Tyto výrobky jsou vysoce biokompatibilní a jsou pomalu absorbovány.

Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, jejíž funkcí je zachovávat úroveň hydratace pokožky a zvyšovat tonus pleti. Má silné hydratační schopnosti, které pokožka s přibývajícím věkem postupně ztrácí. V důsledku toho se pleť stává sušší a křehčí a začínají se objevovat první vrásky. V tkáni se postupně objevují propadliny a rysy obličeje poklesávají.

Tento nedostatek kyseliny hyaluronové lze efektivně zmírnit vstříknutím přípravku TEOSYAL do škáry, a to díky vysoké koncentraci kyseliny hyaluronové v něm obsažené. TEOSYAL lze vstřikovat do celé oblasti obličeje, dekoltu, krku a rukou.

  • Snížené riziko hypersenzitivních reakcí.
  • Omezené riziko zánětů, zarudnutí a edémů. Obsahuje méně hydroxylových radikálů, což je hlavní faktor způsobující degradaci kyseliny hyaluronové tím zvyšuje trvanlivost zákroku.
  • Vyšší odolnost proti působení hydroxylových radikálů, jejímž důsledkem je pomalejší degradace.
  • Optimální viskoelasticita pro účinné a trvanlivé vyplnění.
  • Široká řada výrobků zaručuje správný výběr výplně a tím i lepší výsledek.

Indikace: cílené, přirozené omlazení a hydratace pleti, modelace rtů

Balení: 0,5 ml - 3 ml

Aplikace: účinný v oblasti obličeje, krku, dekoltu a hřbetů rukou