Po zimě, kdy jsme se schovávali pod kabáty a choulili se do teplých svetrů a šál, přichází období, kdy pomalu ale jistě budeme přebytečné vrstvy oblečení nechávat ve skříni a přepneme na jarní mód.

Podívejte se, které zákroky stihnete podstoupit, než začne jaro, abyste na jaře a v létě vypadali a cítili se skvěle.

Žiletkám dejte sbohem

Že už byste se nemuseli nikdy holit? No není to krásná představa? Obzvláště na jaře a v létě, kdy kůži odhalujeme více než po zbytek roku, by to přišlo vhod. Laserová epilace odstraní vaše chloupky natrvalo, a to bezbolestně pomocí laseru. Během pár sezení vám chloupky postupně zmizí, žiletku tak uvidíte maximálně v drogerii.

Nadměrné pocení není sexy (ale jde vyléčit!)

Při velké fyzické zátěži se potí každý. Pokud se ale potíte i za běžných každodenních situací, zřejmě trpíte hyperhidrózou, čili nadměrným pocením. To se může při vyšších jarních a letních teplotách projevovat více než obvykle. Tato zvýšená činnost potních žláz se dá vyřešit botoxem. Že se botox používá na odstranění vrásek? Ano, to je pravda, ale vzhledem ke svým vlastnostem dokáže zabránit i přílišné aktivaci potních žláz, a tak omezit nadměrné pocení.

Hydratace a vitamíny

Hydratace pleti je důležitá celoročně, o tom není pochyb. Ovšem jakmile na nás začnou působit první sluneční paprsky, je potřeba dodat pleti nějakou tu vláhu navíc. Mezoterapie je výborná v tom, že díky injekční aplikaci se kyselina hylauronová společně s dalšími vitamíny dostane až do hlubších vrstev pokožky, tím bude pleť daleko více hydratovaná, navíc bude působit výrazně mladistvěji.

Přemýšlíte nad nějakým ze zákroků, ale stále váháte a máte ještě nějaké otázky? Napište přímo našim lékařům do online poradny a oni vám zodpoví všechny vaše specifické dotazy.