Existuje více metod jak lze tetování odstranit, za tu nejúčinnější je ovšem považována ta laserová. Přečtěte si, jaká jsou její pozitiva, ale také vám odhalíme i nějaké ty zápory.

Bez bolesti, bez jizvy s unikátním laserem

Obrovským plusem laserové metody je, že je téměř bezbolestná. Právě bolest je totiž to, čeho se nejvíce lidí bojí před většinou zákroků na klinice nebo u lékaře. Pokud byste si však chtěli být jistí, není problém aplikovat speciální znecitlivující krém. Další výhodou je, že Alexandritový laser je v ČR pouze ve třech exemplářích, čeká vás tedy skutečně výjimečné odstranění tetování. Navíc po zákroku vám nezůstane téměř žádná jizva.

Cena, dostupnost a více návštěv

Záporem ovšem může být vyšší cena, ale když se vezme v potaz, že se platí hlavně za provedení zákroku kvalitním laserem v rukou lékaře, cena se nemusí zdát až tak vysoká. Jednou z nevýhod je také to, že lodsttetování není dostupné v každém městě, a lidé tak musí za zákrokem cestovat například do Prahy. Při větším zákroku je také možné, že bude nutné provést více sezení, aby bylo odstranění úplné.

 

Laserové odstranění s sebou nese i své zápory, ovšem pokud se svého tetování chcete opravdu zbavit, rozhodně se vyplatí investovat čas i peníze do kvalitně provedeného zákroku.