Parkování v ulici Panská 1 minuta pěšky od kliniky

Je nutné se předem objednat na recepci kliniky, jinak nebudete do garáže vpuštěni.

Poplatek za parkování je 50Kč / hod. Doba využití parkovacího místa dle konkrétního zákroku na klinice.


Návod k parkování

  1. Vjezd do garáže je v ulici Panská po levé straně. Dejte pozor, ať vjezd nepřejedete. Objet celý blok přes ulici Opletalovu může zabrat i 10 minut. Mapa (street view)
  2. Najeďte k pravým dveřím, přes interkom zavolejte recepci a představte se svým jménem a jménem kliniky Esthé. Recepce Vám uvolní čipový token. Čipový token si vezměte apřiložte k interkomu. Vjezdová vrata se otevřou. Nezapomeňte si čipový token vzít s sebou!
  3. Popojeďte dovnitř a zaparkujte do jednoho ze tří otevřených parkovacích výtahů. Pomocí obrazovky před Váma zaparkujte auto doprostřed výtahu. Auto zabrzděte!
  4. Při výstupu z auta přiložte čipový token ke čtečce na levé stěně u dveří auta. Před výtahem potvrďte tlačítkem, že je auto zabržděno a že se v autě ani prostorách výtahu nikdo nenachází. Přiložte čipový token. Dveře se zavřou a Vaše auto bude automaticky zaparkováno.
  5. Běžte směrem na recepci po pravé straně od výtahů a přiložením čipu si odemkněte dveře.
  6. Auto si vyzvednete vhozením čipu u výjezdových dveří, které jsou hned vedle vjezdových. Po vhození tokenu Vám výtah auto přiveze do 2 minut.

Parkovací a bezpečnostní pokyny si prosím přečtěte zde