Že je potřeba pleť hydratovat, o tom jsme již psali několikrát. Ideální je se o svou pleť starat v průběhu roku a vždy s novým ročním obdobím ji dodat něco navíc, a pomoci jí tak překonat změnu teplot. Při přechodu z léta na zimu tomu není jinak.

Pitný režim

Něco málo o pitném režimu jsme psali na našem blogu. Jedná se o velmi důležitou součást péče o náš organismus a o naší pleť. Je totiž potřeba pleť hydratovat i zevnitř. Teď na podzim můžete vyměnit ledové limonády za horké bylinkové čaje.

Kdo maže, ten hydratuje

Pitný režim bychom měli, teď je na čase hydratovat zvenčí. Hydratační krém by měl být samozřejmostí, je ale potřeba k tomu přidat i něco navíc. Ideální jsou hydratační séra, která jsou koncentrovanější, tudíž účinnější. Vyzkoušet můžete i hydratační pleťové masky – ať už domácí nebo z drogerie.

Hloubková hydratace

Pokud chcete, aby vaše pleť byla hydratovaná skutečně poctivě, vyzkoušejte mezoterapii. Jedná se o metodu hloubkové hydratace pleti. Hlavní roli tu hraje kyselina hyaluronová (tedy látka známá svými výjimečnými hydratačními účinky). Spolu s dalšími vitamíny se aplikuje injekčně pod kůži, díky tomu pleť zadrží více vody, a je tedy více hydratovaná. Kromě hydratace má mezoterapie i omlazující účinky, protože nastartuje tvorbu kolagenu.

Pokud vám vadí injekce a máte strach z bolesti, nemusíte se bát. Před aplikací vám naneseme znecitlivující krém, takže nic neucítíte.

Nezapomeňte vaší pleti dodávat vláhu každý den a přijďte si pro extra dávku hydratace k nám na kliniku.