Linda Štuchbartová pro časopis Czech&Slovak Leaders 1/2020

MUDr. Hana Raková, MBA je významná česká lékařka v oboru estetické laserové medicíny. Kromě tří atestací z medicíny a tří absolvovaných zahraničních stáží ve Švédsku, vystudovala program MBA. Třikrát rovněž stála na pomyslném stupni vítězů v různých manažerských a podnikatelských soutěžích.

Klientky o ní říkají, že má zlaté nejen ruce, ale i srdce. Hana Raková je také známá jako podporovatelka ženského podnikání a ženské sounáležitosti. Pravidelně se s ní můžete setkat na akcích HelasLadies Clubu, jehož členkou je od samého počátku. Před šíří a hloubkou znalostí paní doktorky upřímně smekám. Ona sama si však přijde stále nedostudovaná a ráda by studovala více.

Ptáte se, jaký obor si úspěšná lékařka a podnikatelka vyhlédla? Odpověď je jednoduchá, jedná se o kvantovou fyziku. Jaká je Vaše představa o přínosech estetické dermatologie? Jak vnímáme estetiku? Více v rozhovoru, který se věnuje trendům, přínosům laserové terapie v dermatologii, ale i životní cestě, která formovala osobnost s velkým „O“ stále skromné a pokorné paní doktorky.

 

Celý rozhovor ke stažení zde