V Esthé Laser Clinic odstranění tetování provádí přímo lékaři za pomoci unikátního laseru. Díky tomu je vše bezbolestné a komfortní. Zimní období je navíc pro zákrok ideální, protože nehrozí přímé vystavení kůže slunečním paprskům po zákroku. 

Neznám bolest

Tetování se odstraňuje speciálním laserem. Ten proniká do vrstev pokožky, kde je uloženo tetovací barvivo a rozbije ho na miniaturní částečky, které pak tělo nemá problém vyplavit ven z těla, většinou v podobě stroupku. Ještě před zákrokem vám naneseme i anestetický krém, takže vše proběhne bezbolestně. Po zákroku byste se měli vyhýbat slunečním paprskům, proto je podzim pro zákrok ideální.

 

Alex to zařídí

Nejen že v Esthé tetování odstraňují přímo naši lékaři, využívají k tomu navíc i profesionální alexandritový laser. Ten je výjimečný už jen tím, že v celé ČR ho najdete pouze třikrát. Laser Alex nepoškozuje okolní tkáně, kde se tetování nevyskytuje, je tak velmi šetrný.

Na vlastní oči

Sami se můžete přesvědčit, že odstranění tetování laserem skutečně funguje. U menších zákroků již hned po prvním sezení. U těch větších je potřeba sezení opakovat, tehdy s vámi cenu dohodneme individuálně.

 

 

A zase ty peníze

Cena se pohybuje v rozmezí 2300 až 5600 korun. Může se to zdát jako vyšší investice, ovšem z dlouhodobého hlediska se vám vyplatí. Například tehdy pokud by vám odstranění tetování mělo zlepšit vyhlídky za získání pracovní pozice, kde by tetování nestrpěli.

Navíc za kvalitu je lepší si připlatit. Náš tým lékařů a naše vybavení je profesionální, vám tak po zákroku nehrozí zdravotní komplikace způsobené neprofesionálním přístupem a vybavením.