Nadělila vám příroda o trochu méně plné rty, než byste si přála? Nemusíte podstupovat invazivní zákroky, ani utrácet za „zázračnou kosmetiku. Abyste vylepšila jejich vzhled a docílila plnějšího efektu stačí vsadit na jistotu.  

 

Plné rty díky kyselině hyaluronové 

Může to být jednodušší, než si vůbec umíte představit. Zapomeňte na nebezpečné látky i skalpel. Několik vpichů naprosto bezpečné látky - kyseliny hyaluronové - miniaturní jehličkou vaše rty vyplní, zvýrazní jejich kontury, případně vyrovná asymetrický tvar rtů.  

CO DOKÁŽE KYSELINA HYALURONOVÁ? 

  • zvětšujem  objem 
  • upravuje  kontury 
  • koriguje  asymetrii 
  • umím pozvednout pokleslé koutky 
  • odstraňuje  vrásky nad horním rtem

Proč zákrok podstoupit? 

  • Bezpečnost procedury 
  • Minimální rizika 
  • Neinvazivní zákrok 
  • Dlouhodobý efekt 
  • Minimální bolestivost 
  • Zaručený výsledek 
  • Efekt není nevratný (cca po roce se kyselina hyaluronová vstřebá) 
  • Cenově nenáročný 

 

Naši lékaři i klientky mají s touto procedurou letité zkušenosti. Investujte do opravdu funkční estetické medicíny. Lesky na rty s efektem pro plné rty vás stojí stovky i tisíce ročně a jejich účinnost trvá pár hodin. Zvolit skalpel a umělé výplně je pro tělo veliká zátěž a nese s sebou spousty rizik. Efekt zcela bezpečné a tělu vlastní látky - kyseliny hyaluronové vydrží až jeden rok. 

 
Více o zákroku najdete ZDE

Stále váháte, zda si splnit sen? Máte otázky či obavy? Obraťte se na nás. Budeme se těšit! 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii. – Esthé Laser Clinic

Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii.

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.