Pánové, nebojte se a přistupte k nám blíže. Estetická klinika již dávno není výsadou žen a objevíte-li se ve dveřích, nikomu to nebude připadat zvláštní. Slibujeme. Však dobrý pocit sám ze sebe náleží i mužům. Nemusí to být zrovna přání vyhlazování vrásek či zvětšování rtů, co u nás klientům plníme.  

 

Botox proti pocení  

Pocení obtěžuje muže velice často. Podpaží, čelo, chodidla a dlaně patří mezi ty části těla, které právě pánům ošetřujeme nejčastěji. Náhradní košile budete moci nechat doma, faux pas při podání mokré dlaně obchodnímu partnerovi odpadne, zpocené čelo ve stresu ze schůzky na vás nervozitu již neprozradí. Aplikace je bezbolestná, rychlá a vydrží minimálně rok. Zde zjistíte více.

 

Laserová epilace 

Nežádoucí chloupky s věkem rozšiřují své pole působnosti. A občas i na těch částech těla, kde se nám to nelíbí. Muže často trápí ramena, záda, podpaží či chloupky v nose. Ať už je místo výskytu kdekoli, laser si poradí spolehlivě. Chápeme, že i muže ochlupení obtěžuje a jsme rádi, že schopnosti laseru využívá stále více z nich. Účinnost je totiž zaručena. Jak procedura probíhá? Mrkněte zde

 

Vlasová ordinace 

Vypadávání vlasů trápí muže více než druhou část populace. Jedná se o důsledek změn hormonální hladiny v těle, se kterou toho moc nenaděláme. Co ale změnit můžeme, jsou podmínky pro růst vlasů, a tak trochu jim pomoci v růstu. Klienti Esthé Laser Clinic využívají hojně naši vlasovou ordinaci. Ať už se jedná o androgenetickou alopecii, areátní alopecii, či difusní ztrátu vlasů. Nezbytná je konzultace, díky které stanovíme plán léčby a možný nejúčinnější postup léčby. Více o vlasové ordinaci naleznete zde.  

 

Pigmentové skvrny 

Některé léky, hormonální změny nebo jen vystavování kůže slunečnímu záření – to vše způsobuje skvrny, které kůži na kráse zrovna nepřidají. Laser dokáže svým paprskem pigment melanin rozstřelit na malé částečky, které kůže sama vyloučí v podobě stroupku. Zbyde jen sjednocená pokožka v barvě, kterou měla dříve. Jedná se o bezbolestný, neinvazivní a rychlý zákrok bez vedlejších účinků. Podrobnosti o odstranění pigmentových skvrn naleznete zde.   

 

Kontrola a odstranění znamének 

Prevence ve zdraví je základ. Znaménka a pihy nevyjímaje. Jsme rádi, že pánové nepodceňují rizika a kožní útvary tohoto typu chodí konzultovat čím dál častěji. Vyšetření je bezbolestné a časově nenáročné.  
Jak probíhá, nalezntete zde.

Odstranění tetování a jizev 

Nerozvážnost, změna povolání či jiné důvody – to jsou impulzy, které k nám přivádí klienty s přáním odstranit tetování. Nejen toho jsme schopni zbavit vaši pleť a kůži. Jizvy, které se nám nelíbí, nebo nám překáží se dají řešit taktéž. V obou případech je pomocníkem laser.  

Jak probíhá odstranění tetování naleznete zde.
Jak dokáže pomoci laser při boji s  jizvami zjistíte zde.

Léčba akné 

Akné a problematická pleť obecně trápí mnoho mužů. Způsobů, jak pleť uzdravit, účinně léčit a uvést do původního stavu je mnoho. Ideálním postupem je návštěva ordinace v rámci konzultace, kde lékař či lékařka stanoví ideální postup. Více informací naleznete zde

Odstranění vrásek z obličeje 

I muži touží vypadat mladistvě. Stejné nástroje, které využívají s  oblibou dámy, mohou využívat i pánové. S  vráskami zatočí botulotoxin a případně i další pečující procedury.  

Podrobnosti o omlazení díky botulotoxinu naleznete zde
Další oblíbenou cestou je rejuvenace
A v  neposlední řadě je to mezoterapie.

 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii. – Esthé Laser Clinic

Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii.

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.