Každodenní péče 

Ani ten největší zázrak nepomůže, pokud nebudeme pleť hydratovat na denní bázi. Správný hydratační krém je alfou a omegou šťavnaté pleti. Pokud máte pleť sušší, přidejte i noční krém, hydratační sérum či masky. V Esthé Laser Clinic nedáme dopustit na značku Teoxane a La Roche Posay. Zastavte se pro radu, kterou péči zvolit.

 

Poté se nabízí hydratační procedury naší kliniky, které pravidelně podstupují naše věrné klientky a klienti právě před létem. Které to jsou?

Mezoterapie

Výsledky mezoterapie jsou prakticky okamžité. Jedná se o proceduru, kdy přímým injekčním zaváděním účinných látek do kůže tváří, čela, brady, krku, dekoltu či hřbetů rukou pleť a kůži hydratujeme. Znovu se obnovuje tvorba kolagenu a vy se tak můžete spolehnout, že během léta vaše pleť bude mít z čeho brát vláhu. 

Jak mezoterapie probíhá a více detailů o ni najdete ZDE.

Laserová hydratační gelová maska 

Speciální maska navržená přímo pro hydrataci vaší pleti. Laserová gelová maska v sobě spojuje účinky laserové terapie a hydrogenuhličitého gelu. Kombinací těchto dvou metod vzniká výjimečný biostimulační a regenerační efekt na ošetřované pleti. Pleť je po ní hydratovaná a pročištěná do hloubky. Před létem doporučujeme zvolit intenzivní kúru. Tj. jedno sezení týdně po dobu jednoho měsíce.

Více o masce naleznete ZDE.

 

Rejuvenace (omlazení pleti)

Dopřejte si před opalováním také omlazující proceduru. Opálení a bronzové líčení, které v létě nosíme s takovou oblibou o to lépe vynikne. Hlavní schopností mezoterapie je totiž dosáhnutí vyšší hladkosti, pružnosti, pevnosti ale také hydratace pleti. Tato procedura se provádí nejmodernějšími lasery. Na výběr jsou 3 možné varianty. Kterou z nich vám zvolit poradí naši lékaři.

Detaily o ošetření naleznete zde

 

Jakékoli jiné informace a rady vám poskytneme na naší klinice, nebo telefonicky. 

Těšíme se na vás! Vaše Esthé Laser Clinic

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.