U nás v Esthé Laser Clinic se specializujeme i na ty typy vrásek, které se objevují v nejcitlivějších oblastech obličeje, tedy očí. Naším pomocníkem je laser, který zmůže opravdu mnoho! Podpoří tvorbu kolagenu v pokožce, který se postupně s věkem tvoří čím dál méně a obtížněji.  

Bezprostřední zlepšení je vidět vždy po každém z jednotlivých zákroků. Nerovnosti, vrásky a zašedlá pleť bude zákrok od zákroku krásnější. Zpravidla doporučujeme alespoň 3 opakování. Nejlepší dlouhodobý efekt je patrný za dva až čtyři měsíce po skončení léčby, kdy se projeví efekt nově vytvořeného kolagenu. 

 

Které technologie používáme? 

Využíváme nový systém pro omlazení pokožky eTwo největšího světového výrobce systémů pro estetickou medicínu Syneron-Candela, který unikátně kombinuje metody Sublime™ a Sublative™. 

Něco málo o laserech, které se ve vzájemném spojení vytváří naprostý koktejl mládí: 

Laser Sublime™ Bezpečné infračervené světlo a bipolární radiofrekvence zcela neinvazivně zajistí, že se pleť nádherně vyhladí a projasní.  

Laser Sublative™  

Maximální efekt, minimální narušení povrchu kůže zajistí opravdu viditelné výsledky. Krom vyhlazení dokáže také stahovat póry a projasnit dříve zašedlou a mdlou pokožku. Laser využívá radiofrekvenční proud, který vpravuje do kůže skrze bipolárni mikroelektrody. Procesy v pokožce dají znovu povel k tvorbě elastinu a kolagenu. 

Více o léčbě laserem naleznete zde.

A případné dotazy neváhejte směrovat přímo na nás. Těšíme se!