Naši zkušení lékaři vědí, jak obličej omladit tak, aby vypadal co nejpřirozeněji. Pokud jste tedy ztratili objem v horních partiích obličeje, pomůže vám tekutý lifting spíše než chirurgický facelift, protože ten obličej vyplnit nedokáže. Další výhodou tekutého liftingu (neboli výplně kyselinou hyaluronovou) je dlouhodobé působení zákroku.

Estetický trojúhelník

V mládí je pleť svěží a hydratovaná. Vlivem stárnutí v kůži ubývá kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové. Ztráta elasticity vede k ochabování tkání a ke vzniku záhybů a vrásek. Je tedy potřeba pleti pomoci.

V mládí obličej připomíná trojúhelník postavený na špičku, s přibývající lety se postupně mění na trojúhelník postavený na hranu:

 

Co všechno dokáže tekutý lifting

  • Pozvednout jednotlivé partie obličeje
  • Zpevnit a obnovit přirozené kontury obličeje
  • Odstranit nosoretní rýhy, povislé koutky, vrásky nad horním rtem
  • Zvýraznit lícní kosti a doplnit objem tváří
  • Odstranit tmavé kruhy pod očima
     

Průběh ošetření

40 minut před zákrokem na tvář naneseme znecitlivující krém. Během ošetření aplikujeme různé typy výplní na bázi kyseliny hyaluronové. A to do vrchních, středních i hlubokých vrstev kůže. Používáme pouze ty nejkvalitnější preparáty jako je Restylane nebo Teosyal.

Volba nejvhodnějších preparátů a jejich aplikace závisí na povaze vrásek, stáří a stavu pleti. Jemné vrásky pod očima vyhlazujeme jemnými vpichy do povrchu pokožky. K vyplnění hlubokých vrásek aplikujeme hustší výplně.

Okamžitý výsledek a dlouhodobý efekt

Tekutý lifting můžete podstoupit klidně jen týden před nějakou důležitou událostí. Během jediného ošetření odstraníme vrásky, vyplníme propadlé a pozvedneme povadlé části obličeje, doplníme objem a zlepšíme hydrataci pleti. Výsledek je vidět ihned.

U někoho se krátce po ošetření mohou objevit modřinky, otok nebo začervenání, ale hned po zákroku můžete použít make-up a během 2 až 4 dní vše odezní. Po zhruba týdnu je efekt ještě výraznější a vydrží až 2 roky.

Cena ošetření

Cena ošetření závisí na množství a typu spotřebovaného materiálu. Pohybuje se kolem 5 200–8 200 korun.

 

Vyzkoušejte omlazení pomocí výplní neboli tekutý lifting, pleť nejen omladí, ale také zhydratuje.