Říká se, že obličej je zrcadlo duše. Občas se do našeho výrazu v obličeji promítnou životní období, která lze těžko smazat. To ale neznamená, že je to nemožné. Povislé koutky, kontury kolem očí, vrásky mezi obočím, a další jemné linie, které tvoří celek našeho výrazu v obličeji často nekorespondují s představou, jak bychom rádi vypadali.  

Pokud se chcete vyhnout plastické invazivní chirurgii, nabízíme jiná, jemnější řešení, která hrají ve prospěch každého, kdo touží vypadat svěže, mladistvě, odpočatě a bez vrásek.

Vrásky mezi obočím 

Každý se občas zamračí. Ať už je to do sluníčka, nebo protože nás někdo naštval. Tyto mimické svaly jsou ale jedny z mála, které není radno cvičit pravidelně. Vznikem opakujícího se stahu svalů mezi obočím se kůže svrašťuje a držíme-li si zamračení ve tváři trvale, dřív nebo později se tento výraz stane naším vlastním, a to i když budeme mít zrovna dobrou náladu. 

Botulotoxin  

Látka, kterou jemnými vpichy aplikujeme do postiženého místa. Botulotoxin zabrání svalům stahovat se do nepožadovaného výrazu a díky odbourání tohoto „zlozvyku“ vrásky vymizí. A současně s nimi zmizí i nedostupný výraz v obličeji.  

Povislá pleť

V tomto případě obvykle nehraje roli mimika jako taková. Ale jednoduše fyziologické procesy. Věkem pleť přestává produkovat kolagen a v důsledku toho pleť povadá. Gravitaci navíc také neporučíme.  

Mezonitě 

Speciální technika, díky níž do podkoží aplikujeme tenkou jehlou nitky. Ve středních vrstvách kůže tak vznikne síť, která vytvoří podporu pro tkáň. Následně dochází k regeneraci buněk, zvýšení novotvorby kolagenu a zlepšení prokrvení ošetřené oblasti. Během půl roku až roku se mezonitě vstřebají, rozloží a pokožka je absorbuje. V ošetřeném místě povzbudí novotvorbu kolagenu. Také po sobě zanechají kolagenovou kostru, která pleť zpevní a vypne

Pigmentové skvrny  

Ať už trpíte pigmentovými skvrnami kdekoli po těle, je to nepříjemné. V obličeji ale dvojnásob. Vzhled ve tváři se zdá zašedlý s nejasnými konturami. 

Odstranění pigmentových skvrn laserem 

Princip je velice jednoduchý. Pro odstranění používáme alexandritový laser. Ten svými paprsky zacílí pigmentovou skvrnu, aniž by poškodil kůži okolo. Pigment se tím rozstřelí na malinkaté částečky. Ty se vstřebají do krve a bílé krvinky je odplaví z těla ven, nebo se vyplaví na povrch kůže, kde vytvoří stroupek. 

Ať už se rozhodujete upravit jakékoli aspekty ve tváři, dbejte na doporučení lékaře a odborníka. Náš tým v  Esthé Laser Clinic se o Vás postará s maximální péčí a profesionalitou. Obraťte se na nás a objednejte se třeba na konzultaci, kde zjistíte, jaké jsou možnosti a co je nejvhodnější právě pro Vás.  

 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii. – Esthé Laser Clinic

Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii.

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.