Ideály krásy se mění už po staletí. S nimi samozřejmě i proporce jednotlivých částí těla či obličeje. Plné rty jsou ale něco, co spojuje mnoho historických ideálů krásy. Podvědomě vzbuzují totiž dojem plodnosti a zdraví. Ženy používají rtěnky a v minulosti barvy různého původu právě proto, aby uměle podpořily dojem prokrvenosti rtů a tím zdravého dojmu

Nedostatky lze napravit 

Rty se mohou věkem měnit. Mohou ztrácet plnost, získávat na asymetrii, vysušovat se. Ať už jsou tyto nedostatky zapříčiněny časem, nebo jste se s nimi narodili, je možné s nimi pracovat. Konkrétně díky kyselině hyaluronové, látkou, která je tělu zcela vlastní, postupně se opět vstřebává a nezpůsobuje žádné komplikace pro organismus. Výsledek vydrží až rok, zákrok je zcela neinvazivní, trvá pár minut a nevyžaduje žádnou rekonvalescenci. Nikdo na vás nepozná, že jste proceduru podstoupili.

Více o proceduře naleznete v sekci Modelace rtů.

Esthé Laser Clinic – Modelace rtů

 

 

Hydratace 

Tyčinku s balzámem na rty bychom měli mít v kabelce, autě či na stole neustále. Několikrát denně si rty přetřete, abyste zajistili jejich hydrataci a promastili je.

UV ochrana

V letním období se rozhodně spoléhejte na balzám na rty s UV faktorem. Bez ohledu na to, zda jste uvnitř, nebo venku, nepodceňujte paprsky. Vrásky okolo rtů si jistě nepřejete.

Zbavení odumřelých buněk

Scrub, peeling, abrazivní gely, či měkký kartáček na zuby – všechny techniky budou fungovat, chcete-li zbavit rty šupinek, odlupující se kůže nebo nerovností.

Modelace rtů – Esthé Laser Clinic

 

 

 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.