Botulotoxin jako první volba

Na první vrásky je ideální zvolit botulotoxin – nejméně invazivní metodu, která dočasně „umrtví” mimický sval. V důsledku jeho nepoužívání se pleť znovu vyhladí. Nejčastěji botulotoxinem pomáháme minimalizovat vrásky mezi obočím, kolem očí nebo na čele. Zákrok je rychlý a téměř bezbolestný, nevyžaduje žádnou rekonvalescenci. Jeho účinek trvá u každého z nás jinak dlouho – obvykle ale ne méně než 4 měsíce.


Před zákrokem

 


Po zákroku

Rejuvenace – účinný boj se stárnutím

Proti celkovému stárnutí pleti je účinné laserové ošetření - rejuvenace. Zbaví vás nejen vrásek, ale také pleť hydratuje a dodá jí elastičnost. Ošetření stihnete během polední pauzy, krom nutnosti ochrany pleti SPF faktorem a jednodenním začervenáním pokožky, vás nečekají žádná další opatření či rekonvalescence. Laserové ošetření je velice šetrné. Nemusíte se tak obávat, že by vám tato procedura nějak narušila váš denní program či životní rytmus.


Před zákrokem


Po zákroku

Mezoterapie aneb Zázraky na počkání

Pod ošetřením jménem mezoterapie se skrývá jednoduchá a účinná omlazující metoda. Zavedením účinných látek mikrojehličkami přímo do problémových partií pleť hydratujeme a tím ji projasníme a rozzáříme. Ihned po první aplikaci můžete vidět rozdíly na krku, v dekoltu, na tváři, čele nebo na hřbetech rukou. Tahle oblíbená a účinná metoda zvýší v pokožce produkci kolagenu a elastanu, doplní vláhu díky kyselině hyaluronové, jejíž zásluhou budete vypadat mladší a svěžejší už po prvním sezení.


Před zákrokem


Po zákroku

Kyselinou hyaluronovou k vyplnění vrásek

Zatímco k odstranění vrásek v horní části tváře je vhodné využít sílu botulotoxinu, ve spodní části zase volíme spíše výplně kyselinou hyaluronovou. Ta se injekčně vpraví pod linii vrásky, která se tím buď zjemní, nebo zcela odstraní. Zákrok je bezbolestný a jeho efekt nastupuje rychle. Po ošetření se na kůži mohou objevit malé modřinky, které během pár dní zmizí.

 

Vstupní konzultace vám i nám pomůže vyjasnit si, po čem toužíte a jak vaší vize co nejsnáze docílíme. Dorazte k nám na kliniku. Objednat se můžete zde.

Těšíme se na vás!
Esthé Laser Clinic

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Účinkují krémy s kyselinou hyaluronovou?  – Esthé Laser Clinic

Účinkují krémy s kyselinou hyaluronovou?

Každý zná nejslavnější kyselinu kosmetického průmyslu. Její název kouká z každého krému, gelu a omlazujícího séra. Dokáže jako jedna ze složek kosmetického přípravku omladit vaši pokožku a dlouhodobě zlepšit její stav?

Fotografie ke článku Jak si vybrat vhodný opalovací krém? – Esthé Laser Clinic

Jak si vybrat vhodný opalovací krém?

SPF faktor, minerální nebo chemická ochrana, testování na zvířatech… Jistě existuje řada parametrů, podle kterých se při výběru opalovacího krému rozhodujete. Berete ale v potaz také jedno z nejdůležitějších kritérií – kompatibilitu s vaším typem pleti?

Fotografie ke článku Hemoroidy vs. kožní řasy – kdy jde o problém? – Esthé Laser Clinic

Hemoroidy vs. kožní řasy – kdy jde o problém?

Dva odlišné projevy v oblasti konečníku, se kterými se setkáváme nejčastěji. Ne každý výčnělek je totiž hemoroid a ne každý hemoroid potřebuje ošetřit nebo odstranit. Jak se liší hemoroid a kožní řasa, kdy je potřeba je léčit či odstraňovat a kdy je naopak lepší nechat je být?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.