Jak probíhá laserová epilace? 

Pokud se chystáte na laserovou epilaci, dost možná vás zajímá, co vás při návštěvě estetické kliniky čeká. Délka samotného zákroku není nijak závratná. Jedno sezení totiž obvykle nezabere více jak hodinu. Právě tahle hodina vám ale do budoucna ušetří mnoho času, který jinak trávíte holením nebo trháním chloupků – laserová epilace je totiž způsobem, jak se zbavit chloupku i s kořínkem.  

Je nutné epilaci opakovat? 

Laser funguje postupně, a tak možná po prvním ošetření neuvidíte žádné rozdíly. Zákrok je proto třeba opakovat 6–8krát, aby se kořínek dostatečně oslabil a chloupky přestaly růst úplně. Počet zákroků je však u každé klienty individuální například vzhledem k rozdílným hormonálním hladinám v těle. Další faktor ovlivňující počet ošetření vysvětluje MUDr. Mrzenová

„Chloupky na našem těle se nachází v různých fázích vývoje, ne všechny se podaří ošetřit v jejich anagenní fázi. Proto se ošetření opakuje, aby se laserová energie postupně vychytala v pigmentové struktuře všech kořínků.“ 

Přehled tělesných partií, která aktuálně laserem ošetřujeme, můžete vidět zde.  

Laserem proti chloupkům: za jak dlouho se dostaví výsldky?

Chcete se objednat na laserovou epilaci? Kontaktujte nás, těšíme se na vaši návštěvu.  

Vaše Esthé Laser Clinic

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Účinkují krémy s kyselinou hyaluronovou?  – Esthé Laser Clinic

Účinkují krémy s kyselinou hyaluronovou?

Každý zná nejslavnější kyselinu kosmetického průmyslu. Její název kouká z každého krému, gelu a omlazujícího séra. Dokáže jako jedna ze složek kosmetického přípravku omladit vaši pokožku a dlouhodobě zlepšit její stav?

Fotografie ke článku Jak si vybrat vhodný opalovací krém? – Esthé Laser Clinic

Jak si vybrat vhodný opalovací krém?

SPF faktor, minerální nebo chemická ochrana, testování na zvířatech… Jistě existuje řada parametrů, podle kterých se při výběru opalovacího krému rozhodujete. Berete ale v potaz také jedno z nejdůležitějších kritérií – kompatibilitu s vaším typem pleti?

Fotografie ke článku Hemoroidy vs. kožní řasy – kdy jde o problém? – Esthé Laser Clinic

Hemoroidy vs. kožní řasy – kdy jde o problém?

Dva odlišné projevy v oblasti konečníku, se kterými se setkáváme nejčastěji. Ne každý výčnělek je totiž hemoroid a ne každý hemoroid potřebuje ošetřit nebo odstranit. Jak se liší hemoroid a kožní řasa, kdy je potřeba je léčit či odstraňovat a kdy je naopak lepší nechat je být?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.