Mikrojehličkování jako rychlá cesta za svěží pletí

Mikrojehličkování je stále více oblíbeným ošetřením pleti, jehož výsledkem je celková regenerace pokožky. Tato účinná metoda stimuluje tvorbu vlastního kolagenu, čímž dokáže nastartovat omlazující procesy v kůži.  

 

Jak ošetření probíhá?

Microneedling (nebo také mikrojehličkování) je ošetření jednorázovou mikrojehličkovou hlavicí. Jemné jehličky způsobí v kůži mikroskopické ranky, díky kterým je stimulována její obnova. Pokožka poté produkuje kolagen a vytváří nové kožní buňky. Efekt je posílen vyživujícími látkami obsaženými v sérech, která se během ošetření na pleť nanáší. V Esthé Laser Clinic je ošetření prováděno v oblasti obličeje, dekoltu a krku.

Esthé Laser Clinic - Ošetření microneedling

 

Co může zákrok vyřešit? 

Indikací pro mikrojehličkování jsou drobné vrásky, jizvy, hyperpigmentace, kůže poškozená sluníčkem nebo rozšířené póry. Zákrok tak dokáže obnovit pevnost stárnoucí pokožky, posílit jemnou kůži i vyhladit jemné vrásky. Poradí si dokonce i s jizvami po akné. Výsledkem je jemnější, hladší, pevnější a mladší pleť

 

Pro koho je ošetření vhodné? 

Výhodou mikrojehličkování je mimo jiné i to, že je vhodné pro všechny typy pokožky. Je možné jej tak provést i na tenké pleti. Díky krátké době hojení je vhodná i pro aktivní jedince, kteří si delší rekonvalescenci nemohou nebo nechtějí dovolit.  

Ošetření však nedoporučujeme v případě, že trpíte akutním zánětem pokožky nebo aktivním akné. Mikrojehličkování není vhodné, pokud užíváte léky na ředění krve.  

 

Máte jakékoliv dotazy? Neváhejte se na nás obrátit.
Vaše Esthé Laser Clinic

Zarezervovat termín zákroku

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.