E-matrix laser pracuje na principu radiofrekvenční energie. Přesně řízený paprsek prohřívá tepelně pleť a způsobuje tak aktivaci kolagenních vláken. Pokožka dostává signály, které způsobí její přirozenou regeneraci a tvorbu kolagenu, napomáhá ke zpevnění a vyhlazení.

Ideálním pomocníkem je pro dlouhodobé vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje. Taktéž je skvělou volbou pro vyhlazení jizviček po akné a poradí si i s hyperpigmentací. Jako jeden z mála výrazně zjemní i světlé strie!

Na naší klinice využíváme dva druhy koncovek tohoto laseru. Čím se liší?

Sublime™ využívá elosTM kombinaci bezpečné a účinné intenzity infračerveného světla a bipolární radiofrekvence k hloubkové remodelaci kůže stimulací a zkrácením ochablých kolagenových vláken bez narušení pokožky.

Ošetření koncovkou Sublative™ je velmi účinné k vyhlazení jemných a středně hlubokých vrásek, jizviček po akné, pooperačních jizev, k redukci hyperpigmentací a rozšířených pórů, výrazně ovlivňuje světlé strie, lze ošetřovat i strie na prsou.

Je pro vás laser vhodný?

Výhodou tohoto laseru je, že zvládne ošetřit i tmavší fototypy kůže. Ošetření je možné po celý rok. Podstoupíte-li ho během léta, doporučujeme zvýšenou ochranu SPF před a po ošetření. Ideální je opakování procedury za zhruba 4 týdny. Výrazné zlepšení je patrné po každém jednotlivém sezení, máte se tedy nač těšit.

Po zákroku nejsou patrné žádné stopy, můžete se vrhnout do práce i mezi lidi. Nutná je jen ochrana před přímým slunkem. My e-Matrix můžeme všemi deseti doporučit!

Sjednejte si termín i vy, těšíme se na vás.

Vaše Esthé Laser Clinic