Akné již dokázalo potrápit snad každého z nás. Někdy se ovšem projevuje v daleko rozsáhlejší formě, ale dá se proti tomu bojovat. Jednou z možností je laserová metoda. Pokud ovšem z laseru nemáte dobrý pocit, zkuste jako první vyzkoušet chemický peeling, který je méně invazivní.

Co akné způsobuje?

Akné je způsobeno zvýšenou funkcí mazových žláz. Vše je ovlivněno především hormony a hormonálními změnami například v pubertě, těhotenství nebo v přechodu. Další příčinou  může být i vymačkáván pupínků, které rozšiřuje infekci dále, akné tak nemá šanci se vyléčit.

 

Chemický peeling pomůže!

Řešením je neinvazivní metoda chemického peelingu, která využívá AHA kyselin, především kyseliny glykolové. Aktivní látky se nanesou na obličej (ale třeba i na dekolt nebo hřbety rukou) a postupně pronikají do vrstev pokožky a lehce ji rozvolní, aby mohl začít proces obnovy. Vše trvá pouze několik minut a bolesti se bát nemusíte.

Na obrázku vidíte reálný výsledek po aplikaci chemického peelingu.

chemický peeeling před zákrokemchemický peeeling po zákroku

Další benefity

Chemický peeling si ovšem poradí i s dalšími neduhy jako jsou pigmentové skvrny, jemné vrásky nebo unavená pleť. Pokožku totiž vyčistí a hydratuje, dokáže viditelně zmenšit póry, vyhladit jemné vrásky a zlepšit pružnost pokožky. Pro dokonalý efekt doporučujeme 4 - 6 sezení.

 

Nenechte se limitovat pupínky a objednejte se na chemický peeling ještě dnes!