Dopřejte si téměř instantní omlazení v podobě biostimulačního laseru. Jen si pohodlně na 30 minut lehnete a můžete v klidu relaxovat, světlo bude mezitím pracovat za vás. Výsledkem bude omlazená a hydratovaná pleť. Biostimulace ale zvládne i léčbu akné, postará se o onemocnění vlasové pokožky nebo pomůže se zahojením jizev.

Budete si přát, aby to nikdy neskončilo

Vy se pohodlně uvelebíte, my na vás necháme působit laserové světlo. Zákrok je naprosto bezbolestný, je to jako byste leželi pod velkou lampou. Velkou výhodou je, že laser zvládne pokrýt velkou plochu najednou – od dekoltu až po vršek hlavy. Na oči od nás pro jistotu dostanete ochranné brýle. Takto budete relaxovat půl hodiny, ale budete si přát, aby to nikdy neskončilo.

Od hlavy až k patě

Kromě omlazení a hydratace toho zvládne biostimulační laser tolik, že se vám to ani nebude chtít věřit. Světelná energie laseru zvýší prostupnost buněčných membrán, no a díky tomu se buňky lépe vyživí a regenerují. V podstatě vám dokáže pomoci od hlavy až k patě.

  • Viditelně zlepší stav pleti – Váš obličej a dekolt bude po zákroku svěží a hydratovaný.
  • Potlačí záněty – Ať už se jedná o opary nebo akné, laser to zvládne.
  • Pomůže zahojit jizvy po operaci – Laser jizvy zjemní a urychlí jejich hojení.
  • Podpoří růst vlasů – Při různých onemocněních vlasové pokožky jako je třeba alopecie laser stimuluje růst zdravých vlasů.
  • Zmírní bolesti kloubů – Lze ho ale využít i na bolest zad nebo na otoky.
  • Vylepší vzhled strií – Strie sice úplně odstranit nelze, biostimulační laser ale jejich vzhled výrazně zlepší a zjemní.

Zázračná dvojka

Vyzkoušejte biostimulační laser v kombinaci s laserovou gelovou maskou. Maska pleť hloubkově pročistí a regeneruje.

Kolik je potřeba sezení?

Pozitivní účinek poznáte už po první aplikaci, ideálně vám ale doporučujeme 6 sezení v řadě pro ten nejlepší efekt. Po zákroku není vyžadována žádná rekonvalescence, takže zákrok vás vůbec nijak neomezí v běžném životě. Tak jen do toho!

Trápí vás jeden z uvedených problémů nebo si chcete prostě jen dopřát relaxaci? Objednejte se k nám a svěřte se do rukou odborníků.