Toužíte působit mladším dojmem? Rádi byste nabyli své ztracené sebevědomí? Abyste se nemuseli kvůli obavě z vrásek přestat smát a přesto vypadali mladší, využijte ošetření vrásek v tzv. periorálu (tedy okolí kolem úst) CO2 laserem.

Co je CO2 laser?

Tento typ laseru se používá k omlazení pleti už asi 25 let. To však neznamená, že by se jednalo o zastaralý způsob ošetření pleti, naopak! Za tu dobu byla technologie dlouhodobě klinicky testována a zdokonalována. Ošetření CO2 laserem probíhá tak, aby bylo dosaženo co nejlepších možných výsledků, a přitom neinvazivně. Riziko poškození pleti je díky frakční technologii (rozložení paprsku do mnoha drobných bodů) co nejvíce minimalizováno.

Na co se mám připravit, rozhodnu-li se pro ošetření laserem?

Zákroku předchází základní vyšetření a porada s odborníkem. Ten zhodnotí vhodnost užití laseru právě na vaši pokožku a odhadne plánovaný rozsah ošetření. Před samotným zákrokem je na pokožku nanesen anestetický krém, díky kterému se minimalizuje nepříjemný pocit z dopadajících paprsků. Po zákroku můžete na kůži cítit lehké pálení, ale nejedná se o nic horšího než například podráždění slunečními paprsky. Fotoprotekce v podobě vyhýbání se kontaktu se sluncem a používání opalovacích krémů se silným faktorem se doporučuje několik týdnů po zákroku. Celý proces lze dle potřeby doplnit například mezoterapií, která účinek ještě podpoří. Jak můžete vidět na obrázku níže, výsledek stojí za to.

Jak budu vypadat po ošetření?

Výsledkem zákroku je vyhlazení kožního povrchu, redukce vrásek a sjednocení pigmentace pokožky. Na rozdíl od jiných, invazivních, metod redukce vrásek, laser nijak neovlivňuje mimiku a výsledek tak působí velmi přirozeně. Vaše cesta k mladistvému vzhledu je díky moderní medicíně ještě snazší, než si myslíte.

Udělejte radost sobě nebo svým nejbližším dárkovým poukazem na ošetření frakčním CO2 laserem