Laserová metoda odstranění vrásek se nazývá rejuvenace. Je bezbolestná, účinná a cenově dostupná. Laser je schopný vám zmírnit vrásky v obličeji, dekoltu nebo na rukou. Navíc pleť je poté i hydratovaná.

Co vše laser umí?

Primárně dokáže laser odbourat staré kolagenní vazivo v kůži a nahradit ho novým. Právě kolagen totiž s věkem ubývá a kůže ztrácí svou pružnost, čímž se tvoří vrásky. Po zásahu laserem je tak pleť pevnější a elastičtější, tím se vrásky z velké části vyhladí.

Laser má i další benefity. Díky obnovení kolagenu je pleť také více hydratovaná, což ji velmi prospěje. Navíc částečně zmizí i další projevy stárnutí pokožky jako je šupinatění, suchost nebo rozšířené póry.

Jak zákrok probíhá?

Obecně lze postup u zákroku lasery shrnout tak, že se nejprve nanese znecitlivující krém (je-li vůbec potřeba), samotný zákrok trvá v průměru 30 minut. Pokožka je poté lehce zarudlá a neměla by se několik dní vystavovat slunečnímu záření. Pro dlouhodobý efekt se doporučuje zákrok několikrát zopakovat.

Není se čeho bát

Zákrok je rychlý a v podání našich lékařů profesionálně provedený a bezbolestný. Výhodou laserů je, že do těla nevpravují žádnou cizí látku, jen záření.

Nemějte strach a svěřte se do rukou odborníků u nás v Esthé.