Už jste zkoušeli laserovou gelovou masku? Právě před létem je ideálním prostředkem k regeneraci a hydrataci pleti. Pleť se tím zrelaxuje, a tak je lépe připravená na první sluneční paprsky.

V ČEM SPOČÍVÁ JEJÍ TAJEMSTVÍ?

Název laserová gelová maska může znít jako něco velmi složitého a náročného. Opak je ale pravdou. Jako první se pleť očistí a následně se na ní nanese gel, který v sobě skrývá ionty hydrogenuhličitanu. Nejedná se ale o nějakou syntetickou látku, tyto ionty se přirozeně vyskytují i v našem těle. Poté následuje už jen zhruba dvacetiminutová relaxace pod biostimulačním laserem. Laser masku zahřeje, a díky tomu se zahřeje i povrch naší pleti, což pomáhá k pročištění pórů a hlavně k celkové regeneraci pleti.

ÚČINEK UVIDÍTE IHNED!

Obrovskou výhodou laserové gelové masky je, že její výsledky uvidíte ihned. Už po první aplikaci vaše pleť působí znatelně zdravěji a mladistvěji. Nemluvě o tom, že je hloubkově pročištěná a zregenerovaná. Navíc při opakované aplikaci maska působí proti vzniku dalších vrásek, protože aktivně podporuje tvorbu kolagenu v pokožce. Další neméně podstatnou výhodou je její cenová dostupnost. To všechno z ní dělá ideálního kandidáta na boj proti dehydrataci pleti a proti vráskám.

PŘIJĎTE SE NECHAT HYDRATOVAT ZA ZVÝHODNĚNOU CENU!

Přijďte do Esthé na intenzivní kúru laserové gelové masky! Jako intenzivní kúra se doporučuje jedna návštěva týdně po dobu jednoho měsíce. Tím se vaše pleť dokonale zhydratuje a zregeneruje! Nebojte se přijít a nechat svou pleť před létem hýčkat. Při vysokých letních teplotách, řádně zregenerovanou pleť zajisté oceníte!

 

Dopřejte si intenzivní hydrataci pleti před létem v podobě laserové gelové masky za zvýhodněnou cenu, včetně ošetření krku a dekoltu zdarma!