Lifting mezonitěmi je metoda omlazení a zpevnění pleti. Je sice trochu netradiční, ale rozhodně je účinná a mezi našimi klienty poslední dobou velmi oblíbená. Zejména proto, že efekt vydrží až dva roky.

Nebojte, mezonitě se vstřebají

Princip je jednoduchý. Nitě se aplikují pod kůži, kde se rozloží na vodu a oxid uhličitý, tím podpoří novou tvorbu kolagenu. Po rozložení po nich tedy zůstane kolagenová kostra, která pleť zpevní a vypne. Jedná se o speciální lékařské nitě vstřebatelné během 6 měsíců, běžně se používají i při chirurgických zákrocích na šití.

Nitě se využívají ke zpevnění pokožky obličeje (i čela a krku), hýždí, stehen, paží, prsou a břicha.

Lifting mezonitěmi vydrží až dva roky

Nitě pod kůži zavádíme tenkými jehličkami (kůže je znecitlivěná), zákrok trvá maximálně jednu hodinu. Po aplikaci je kůže většinou lehce nateklá, to však zhruba do týdne zmizí. Po 2–3 týdnech jsou vidět první omlazující výsledky, které trvají až dva roky.

Nebolí to?

Bolesti se bát nemusíte, tak jako u většiny zákroků u nás na klinice, i při liftingu mezonitěmi používáme lokální znecitlivění. Lehký otok po zákroku do zmizí do týdne.

Vyhlazuje, oddaluje a vylepšuje

  • Vyhladí vrásky
  • Zlepší pružnost pokožky
  • Oddálí viditelné projevy stárnutí
  • Vylepší strukturu pokožky
     

Kdo by se měl zákroku vyhnout?

Zákrok je nevhodný pokud vás trápí akutní infekční onemocnění nebo máte v místě aplikace zánět. Také pokud trpíte na hypertrofické a keloidní jizvy anebo máte poruchu srážlivosti krve.

Zaujal vás zákrok? Můžete se rovnou objednat nebo pokud máte další specifické dotazy, napište nám do online poradny a naši lékaři vám zodpoví vše potřebné.