Úroveň produktů a procedur regenerativní medicíny této značky je špičková ve svém oboru.
RegenLab je průkopníkem buněčné regenerace a ročně vycházejí nové studie, informace, inovace.

Díky technologii RegenPlazma, která byla v RegenLab vyvinuta, si můžete konečně dopřát ošetření, jež si Vaše tělo žádá. A to s absolutně nulovým rizikem.

Regen ACR

Injekce autologní plazmy bohaté na trombocyty vychází z postupu, který je jednoduchý i bezpečný, s využitím regenerativních a hojivých vlastností trombocytů neboli krevních destiček. Mají schopnost lokálně uvolňovat růstové faktory, což jsou malé molekuly, které fungují jako poslové, kteří spouští proces regenerace pokožky. Z malého vzorku krve izoluje váš lékař vaše trombocyty pomocí sady Regen ACR KI¨t pro přípravu autologní plazmy bohaté na trombocyty. A-PRP je připravena k injekční aplikaci pouhých 10 minut po zpracování. Protože je připravena z vaší krve, jde o přirozený produkt; riziko odmítnutí nebo alergických reakcí se tak minimalizuje.

Cellular Matrix

Revoluční novinka, kombinující 2 nejefektivnější techniky omlazení pleti. A-PRP + HA (speciální kyselina hyaluronová)

Mnoho studií již prokázalo, že stárnutí je proces, který začíná na buněčné úrovni. Toto vede, nejen k redukci kolagenu a snížení  přirozené hydratace kůže, ale i ztenčení pokožky, snížení odolnosti vůči UV záření, a postupné ztrátě imunitních mechanizmů. Výsledek těchto procesů vede k tvorbě: vrásek, pigmentových skvrn, povislé kůže, kruhů pod očima a řídnutí vlasů, etc...

Pomocí Cellular Matrix lze dosáhnout jak estetického omlazení pokožky, tak i zároveň dlouhodobé prevence a ochrany kůže před vnějšími i vnitřími vlivy (např. snížení odolnosti kůže, při hormonálních změnách, atd..)

S NOVINKOU Cellular Matrix jo možno nastartovat proces regenerace kůže přímo na buněčné úrovni, což vede k produkci nového kolagenu, a podpory imunitních procesů v kůži. A díky obsahu speciální kyseliny hyaluronové se pleti navrátí její přirozená hydratace a výživa.

Výsledkem této procedury je přirozené vyplnění vrásek, vypnutí povislé kůže, redukce pigmentových skvrn, odstranění kruhů pod očima, redukce stop po akné, navrácení barvy a jasu pleti.