Když se řekne botox, většině lidí se nevybaví nic pozitivního, a to hlavně kvůli zviditelnění zejména těch špatných zákroků, kde byl autorem neprofesionál a přehnal dávkování. Opak je ale pravdou, botox dokáže v rukou odborníků vykouzlit odpočatý a mladistvější vzhled.

Jed, který pomáhá

Botox je vlastně přírodní látka. Konkrétně se jedná o jed, toxin. Ale do těla se vpravuje ve velmi zředěném množství. Působí tak, že uvolní sval, ten se přestane hýbat, a kůže nad svalem tak nebude mít důvod tvořit vrásky. Pleť je pak tedy vyhlazenější a vypnutá, ovšem ne nijak nepřirozeně. Nejčastěji se botox aplikuje do čela a na vrásky kolem očí a mezi obočím.

Opak je pravdou

Za všechno můžou hlavně ukázky nepovedených zákroků u aplikace botoxu, kde obličej úplně ztuhl a pacienti se tak nemohli smát, mračit, a dokonce ani pít. Zde je vidět, že zákrok prováděl neprofesionál anebo, že lékař neodhadl dávku botoxu. Přitom opak je pravdou a botox při správném zacházení dokáže ubrat hned několik let.

Přirozený výsledek, to je cíl

Když ale váš obličej svěříte do rukou atestovaných lékařů, nemusíte mít žádné obavy. Botox dokáže ubrat hned několik let a výsledkem je spíše odpočatý, klidnější vzhled. Přesně takto to komentují pacienti, kteří u nás zákrok již podstoupili. Prý jim ostatní říkali, že vypadají jako po vydatné dovolené. A toho chceme dosáhnou, přirozeného výsledku, u kterého nikdo nepozná, že jste byli na botoxu.

Jak dlouho efekt trvá?

Říkáte si, že když to takhle funguje, tak to dlouho nevydrží, že ano? Ale pro zachování mladistvého a odpočatého vzhledu stačí podstoupit zákrok zhruba jednou za 6–9 měsíců. Velkou výhodou je, že botox nebolí, protože před zákrokem vám naneseme anestetický krém.

Změnili jsme vám názor na botox nebo aspoň nasadili brouka do hlavy? Pokud máte další individuální dotazy, kontaktujte naší online poradnu, rádi vám vaše otázky zodpovíme. Nebo se na zákrok rovnou objednejte.