Jaký je rozdíl mezi chemickým peelingem od lékaře a od kosmetiček?

 

Především v použitém přípravku. Jen lékaři poskytují silnější, lékařsky prověřené materiály.

Kosmetičky mohou používat slabší přípravky s menším obsahem ovocných kyselin, které jsou určené pro povrchový peeling. Neověřené přípravky dostupné pro veřejnost mohou pleť i nenávratně poškodit.

Hlubší chemický peeling od lékaře je pochopitelně také účinnější a přináší výraznější výsledky. Kvalitní a správně provedený peeling vydá i za laserové ošetření!

Chemický peeling si oblíbily ženy i muži po celém světě. Jedná se sice o náročnější zákrok, ale rozhodně se není čeho obávat. Dnes je chemický peeling běžnou součástí ošetření na estetických klinikách. V Esthé Laser Clinic patří mezi nejoblíbenější procedury.

Od podzimu do jara

Sluníčko a opalování se s chemickým peelingem nekamarádí, proto je nejlepším obdobím říjen – duben. V Esthé Laser Clinic předchází proceduře nezbytná diagnostika pleti, kde důkladně prověříme stav pleti a zvolíme odpovídající přípravek.

Aplikace kyselinek prostoupí povrchovou vrstvou kůže a odloučí ty buňky, které nám už neslouží, případně zdůrazňují nedokonalosti. Stimuluje se obnova buněk, produkce kolagenu, pleť vypadá omlazená a sjednocená.

Výsledky jsou instantní a slibujeme, že nebudete litovat.
Objednejte se na vstupní prohlídku, kde se dozvíte podrobnosti a určíme další postup.

Více o proceduře naleznete ZDE.