Co je rejuvenace? 

Hlavní princip všech druhů laserů spočívá v rychlejším odbourávání starého kolagenového vaziva v kůži a jeho nahrazení novým kolagenovým vazivem. Kůže se tak zpevňuje a stává se elastičtější, jemnější s méně výraznými vráskami a póry

Rejuvenace v obecném smyslu označuje procedury omlazení pleti laserem. Esthé Laser poskytuje klientům několik typů. Na výběr jsou 3 možné varianty. Pro jemnější pleť se sklonem k drobným cévkám se nejlépe hodí vaskulární cévní laser, pro ošetření pleti mastnější nebo hrubší se doporučuje spíše diodový a frakční CO2 laser. Kterou z nich zvolit vám poradí naši lékaři. 

Kdy je vhodné podstoupit rejuvenaci? 


Podzim je ideálním obdobím pro tento druh omlazení. Je potřeba pleti dát dostatek času pro revitalizaci a obnovení po zákroku. Jednou z podmínek je vyhýbat se slunci. Právě proto je podzim ideální.  

Lasery pro rejuvenaci v Esthé Laser Clinic 

Více detailních informací se dozvíte zde.
Avšak o vhodnosti výběru se vždy poraďte s lékařem na konzultaci.  

Průběh ošetření je rychlý, bezbolestný a neinvazivní. Rekonvalescence není dlouhá, pleť potřebuje jen několik dní pro revitalizaci. Lasery nastartují obnovu kolagenu a vy se můžete těšit na výsledky za několik týdnů.  

Těšíme se na vás! 
Vaše Esthé Laser Clinic