Přečtěte si zajímavé postřehy šťastné výherkyně slečny Romany, která se zapojila do naší Facebookové soutěže o rejuvenaci zdarma. Své pocity shrnuje v krátkém článku, který nám poskytla po návštěvne naší kliniky. Romana vám popíše, jak jsme na ni v Esthé Laser Clinic zapůsobili a nastíní vám jak daný zákrok probíhal. 


Dne 18.2.2015 jsem jako výherkyně soutěže o rejuvenaci pleti navštívila kliniku Esthé Laser Clinic v Praze.

Kliniku jsem našla bez větších problémů a hned na recepci jsem se setkala s velmi vřelým přijetím. Vyplnila jsem dotazník, který jsem na recepci odevzdala a několik minut poté jsem se již setkala s manažerkou Esthé Laser Clinic, paní Dvořákovou. Ta mne ihned odvedla k paní doktorce na nutné vyšetření před ošetřením. Po odlíčení mne paní doktorka prohlédla pleť a poradila, jaké zákroky kromě rejuvenace by byly pro mou pleť ještě vhodné.

Vše probíhalo ve velmi přátelském prostředí. Poté jsme se přemístily do jiné místnosti, kde již rejuvenace probíhá. Byla jsem paní doktorkou upozorněna, že zákrok nemusí být úplně příjemný, že se jedná o jemné štípání a záblesky laseru. Zákrok jsem ale neshledala vůbec nepříjemným. Vše proběhlo během několika minut, bolest žádná a na očích máte brýle, takže záblesky laseru nejsou nijak znatelné.

Po zákroku mi ještě paní doktorka nabídla příjemné zchlazení pleti, které ale nebylo ani potřeba. Pouze mi bylo doporučeno se na několik dní vyvarovat slunečnímu záření. Celý proces trval ani ne půl hodiny a já odcházela z kliniky s dobrým pocitem nejen z velmi milého kolektivu kliniky Esthé Laser Clinic, ale i z příjemného pocitu změny mé pleti.
Po několika dnech jsem cítila, že má pleť je vyplá a ztratily se mi na obličeji i drobné rozšířené cévky. Tímto bych chtěla poděkovat celému kolektivu Esthé Clinic za jejich profesionalitu a vřelost. Určitě se do této kliniky ještě vrátím.

S přáním mnoha spokojených zákazníků,
Motlová Romana.

 


I my děkujeme slečně Romaně za návštěvu naší kliniky a budeme se těšit na další shledání.  Pro ty z vás, kteří rádi soutěží a tentokrát neměli štěstí, máme dobrou zprávu. Naše klinika pro vás připravuje další zajímavé soutěže a tématické akceSledujte náš profil na Facebooku a dozvíte se vše podstatné.