Za pocením krom přehřátí organismu stojí často nervozita a psychické rozpoložení. Jak na pocení vyzrát? Esthé Laser Clinic si ví rady.  Ať už vás nadměrné pocení trápí kdekoli na těle, ve všech případech je správnou odpovědí: botulotoxin. Že máte tento zázrak spojený pouze s vyhlazováním vrásek? Nedivíme se. O účinnosti botulotoxinu jako nástroji proti pocení se stále moc neví. Účinek trvá přes půl roku a je naprosto neinvazivní a probíhá bez komplikací. Vše o zákroku botolutoxinu na klinice Esthé Laser Clinic najdete ZDE

 

Pocení rukou  

Podáváte denně ruku cizím lidem a mokré dlaně vám pravidelně znepříjemňují život? Neváhejte vyzkoušet právě botulotoxin. Miniaturními jehličkami vpravíme botulotoxin do potních žláz v dlaních. Zní to možná drasticky, ale nemusíte mít obavy. Jehličky jsou natolik jemné, že je necítíte. V případě velké citlivosti používáme při aplikaci anestetický krém. 

Pocení v podpaží 

Nejvíce klient trápí pocení v podpaží. Jak se zbavit věčně zpocené košile a trička? Botulotoxin vyřadí z provozu potní žlázy i v podpaží. Opět se nemusíte bát bolesti. Kdyby vás přeci jen přemohl strach, znecitlivění anestetickým krémem je pak stoprocentní.  

Pocení čela a obličeje 

Obvykle se partie, na které vás pocení obtěžuje, dá rafinovaně skrýt tak, aby o pocení okolí prakticky nevědělo. Ale pojďme si říci, že otírání čela, hlavy či nosu tak nenápadné není. Pocení čela se botolutoxinem rozhodují řešit obvykle pánové, kteří na tuto partii trpí více, než dámy.  

Pocení chodidel 

Mokrá chodidla jsou nepříjemná v jakékoli období roku. Navíc je často provázeno i pachem, který se na veřejnosti řeší velmi ztěžka. Pocení chodidel se dá zbavit díky botulotoxinu velmi snadno. Opět je řešíme především s  klienty - muži, kteří si zákrok nemohou vynachválit.  

Zajímá vás o botulotoxinu více? Rozhodujete se, zda zákrok podstoupit? Rádi vám pomůžeme zodpovědět všechny otázky. Ozvěte se do naší poradny, nebo se zastavte u nás na klinice Esthé Laser Clinic. Budeme se na vás moc těšit.