Už dlouhou dobu mě trápily povislé paže. I přesto, že jsem posilovala poměrně poctivě, kůže na bicepsech a tricepsech jen tak visela. Už jsem byla zoufalá, ale bála jsem se podstoupit chirurgický zákrok. Pak jsem objevila lifting mezonitěmi.

Princip už je mi jasný

Objednala jsem se na kliniku na konzultaci, paní doktorka se mnou vše probrala a pověděla mi detaily o zákroku. Co mě nejvíce zajímalo bylo, jak princip nití vlastně funguje. To mi zůstanou pod kůží a pak budu muset na vyndání? Naštěstí ne. K zákroku se prý používají chirurgické nitě, které se cca do 6 měsíců vstřebají. Rozpadnou se a vytvoří kolem sebe kolagenovou kostru, která kůži nazdvihne.

Nebolí to!

Bála jsem se, že to bude bolet, přece jenom zašívání nití pod kůži nezní jako něco příjemného. Paní doktorka však použila znecitlivující gel a já nic necítila. Nitě se zaváděly velmi tenkou jehlou těsně pod kůži, skutečně jsem téměř nic necítila. Kůže potom byla lehce oteklá, ale s tím jsem počítala.

Ruce jako za mlada

Po 3 týdnech se začal projevovat liftingový efekt a moje paže vypadaly o mnoho lépe. Byla jsem naprosto spokojená. Za dva roky na zákrok rozhodně půjdu znovu.

Objednejte se také na lifting mezonitěmi a vypadejte mladší i bez chirurgického zákroku.