Injekční aplikace kyseliny hyaluronové přímo do vrásek od zkušených zdravotníků s certifikací za 799 Kč. Ošetření celého obličeje přístrojem Thermage za 2999 Kč. Doporučujeme jít na takové zákroky? Rozhodně ne. 

Kvalitní, ověřené a bezpečné preparáty na bázi kyseliny hyaluronové jsou drahé, 1 ml od dodavatele vychází na několik tisíc korun, takže nabídka ošetření nosoretních rýh za 799 Kč je opravdu velmi podezřelá. Mezi ověřenými preparáty není k dispozici jediný, jehož nákupní cena by byla pod 1 000 Kč za 1 mililitr.

Přístroj Thermage vysílá do pokožky radiofrekvenční energii přes tenký zlatý plát zabudovaný v hlavici, která je kvůli účinnosti procedury pouze na jedno použití. Každopádně originální hlavice jsou drahé a 2 999 Kč za ošetření celého obličeje nepokryje ani samotné náklady na materiál.

Další věc je, že injekční aplikaci kyseliny hyaluronové nebo ošetření vysoce výkonnými lasery smí dělat pouze zkušený dermatolog, který k tomu byl dostatečně proškolen.

Nespokojenost s podezřele levným ošetřením dokládají i některé recenze klientů:

“Neviděla jsem ani přes vyžádání certifikát kosmetičky. Neviděla jsem originální balení použitých přípravků, kromě levného krému s panthenolem, vše bylo rychle odklizeno z mého zorného pole. Nevím, co mi kosmetička píchla do nosoretních rýh, ale týden (!) potom jsem byla velmi oteklá a musela používat speciální protizánětlivou mast proti otokům…”

Vybírejte tedy pečlivě a pokud je něco tak levné, že to snad ani nemůže být pravda, tak to většinou pravda není.

 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Jak na vypadávání vlasů?  – Esthé Laser Clinic

Jak na vypadávání vlasů?

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.