Při brazilské epilaci se odstraňuje ochlupení z intimních míst, a to úplně dohladka. Poslední dobou začíná být více a více populární, zejména tedy v létě. Pokud by vás odrazovala velká bolest, vyzkoušet můžete laserovou epilaci, která je díky anestetickému krému bezbolestná.

Něco málo z historie

Trend brazilské epilace se rozšířil v 90. letech a nyní je velmi populární. Za všechno mohou Brazilky. Díky velmi odvážným a dost vykrojeným střihům plavek jim totiž běžná epilace či depilace přestala stačit. Při "brazílii" se jedná o kompletní odstranění chloupků z intimních partií. V evropské variantě zůstává maximálně úzký proužek či jiný tvar.

Výhody a nevýhody

Po brazilské depilaci se většina žen cítí volnější a více sexy, spoustě partnerů se to také líbí více. Také si můžete dovolit daleko odvážnější střihy plavek, a lépe se tak opálit.

Na druhou stranu je vosková epilace velmi bolestivá a je potřeba ji podstupovat pravidelně každých 5–6 týdnů.

Bez bolesti a natrvalo

Pokud se bojíte bolesti a nechcete každý měsíc chodit na epilaci znovu znovu, vyzkoušejte laserovou epilaci. Její efekt je trvalý, protože laser zničí chloupek i s kořínkem, takže žádný už nikdy nenaroste. A bolest? Té se bát nemusíte, protože se před zákrokem nanese anestetický krém. Zde je nevýhodou akorát cena, která je oproti běžné epilaci vyšší. Ale z dlouhodobého hlediska se určitě vyplatí.

Objednejte se na zákrok laserové epilace a už nikdy neřešte ani vosk, ani žiletky!