Plné, hebké rty s jasnou konturou

Základem krásných rtů je jejich hydratace a symetrická kontura, která je definuje a nechá je vyniknout. Základním ošetřením pro krásné rty je aplikace zasíťované kyseliny hyaluronové. Je to látka, která je tělu vlastní, ale bohužel s věkem se snižuje její přítomnost v pokožce.

Vyhlazení vrásek kolem rtů

S přibývajícím věkem se mají tendence tvořit i drobné vrásky kolmo k červeni rtů. Jak je minimalizovat?  Opět je lze vyhladit a zjemnit použitím kyseliny hyaluronové. Pokud jsou už hlubší, možná to nebude stačit. Často doporučujeme kombinovat ji s dalším typem ošetření, např. frakčním CO2 laserem. V obou případech se jedná o neinvazivní ošetření, které je nenáročné časově i co se týká potřeby rekonvalescence. Bolesti se také bát nemusíte, jste-li citlivější, předejdeme případným malým bolestem anestetickým krémem. Běžně ošetřujeme i ty nejcitlivější z vás a postaráme se o naprostý komfort.

Více o modelaci rtů naleznete ZDE.
Více o laserovém ošetření nalezenete ZDE.

Nepřirozeného výsledku se nebojte

Aplikace kyseliny hyaluronové i použití frakčního CO2 laseru v žádném případě nezpůsobí nepřirozený vzhled.  

Nejedná se totiž o výplně. Aplikujeme malými mikro jehličkami tělu přirozenou látku, která se opět samovolně vstřebá a vy pak můžete proceduru opakovat. Spolehněte se také, že zvolení množství kyseliny i volbou dalších ošetření se vynasnažíme jít naproti vašim očekáváním a zajistíme vám maximální možnou spokojenost.

Ozvěte se nám, těšíme se na vás.

Vaše Esthé Laser Clinic