Oblast kolem úst neboli preiorál, je místo, kde často pozorujeme jedny z prvních vrásek. Navíc v této oblasti nás mohou trápit i pigmentové skvrny. Oblíbené je ošetření frakčním CO2 laserem. Výsledek je přirozený, efektu masky se bát nemusíte.

Laser s tradicí

CO2 laser se k omlazení pleti používá už více než 25 let. Je to metoda, která tedy prošla již dlouhou klinickou praxí a byla vypracována tak, aby bylo dosaženo maximálně dobrých výsledků. S použitím frakční technologie je laserový paprsek rozdělen do mnoha drobných bodů, každým pulzem je tedy ošetřeno jen určité procento kožního povrchu. Tím je zásadně urychleno hojení a riziko je minimalizováno.

Nebolí, jen mírně pálí

Před zákrokem je nanesen anestetický krém. Samotný zákrok pak trvá několik minut, podle ošetřované plochy. Po zákroku je cítit mírné pálení, které za několik hodin odezní. Na povrchu se objeví drobné stroupky, které se samy odloučí během cca jednoho týdne. V rámci domácí péče doporučujeme krémy, které urychlují hojení. Samozřejmostí je používání krémů s ochranným faktorem. Kůži není vhodné opalovat ještě několik týdnů po zákroku.

Přirozený výsledek

Výsledek působí velmi přirozeně. Vrásky kolem úst se vyhladí, aniž by se například zvětšily rty. Na mimiku zákrok také nemá vliv, nemusíte se tedy bát efektu „masky“. Případná pigmentace se také sjednotí, což je vítaným bonusem.

Zažeňte jedny z prvních vrásek laserem, zákrok nebolí a navíc zabírá i na pigmentové skvrny.